Седмичен ХОРОСКОП - 09.05 - 15.05

Astro преди 6 години

Звездите подсказват, че тази седмица ще бъде пълна с приятни изненади. Хората с творчески професии ще се чувстват изключително комфортно, но и представителите на тези знаци на зодиака, на които заради служебни задължения им се налага да стоят с часове в задушния офис, също няма да останат разочаровани.

В предстоящите пролетни дни на много от нас ще се отдаде да подобрят взаимоотношенията си, ръководството и „вредният“ началник бързо ще се превърне в добър и надежден приятел. Желателно е обаче да се въздържате от фамилиарничене – чай и кафе през почивката може, но повече не е необходимо.

Личният живот през всичките седем дни ще е наситен и весел. Атмосферата в семейството зависи от самите вас – ако седнете на масата тъжни, то със сигурност ще предадете настроението си и на роднините.

С две думи – седмицата ще се изниже незабележимо, а това означава, че настроението ще е приповдигнато. Посветете време на близките си хора, отделете време и за мързелуване. Последното обаче не се отнася за тези, които са сами на този етап от живота си, защото именно сега те имат възможност да усмихнат съдбата си. Затова нека по-често излизат от къщи и да бъдат сред хора.

Хороскоп

Още от Astro