Следва

Кашмир и мента

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Plus Size скандал... отново

Искра Лоурънс е сред нашумелите напоследък имена измежду plus size моделите. Тя съвсем очевидно се гордее с тялото си, снима се редовно в кампании за бельо и бански костюми и освен всичко това, може да се похвали и със завидно присъствие в социалните мрежи. Именно в Instagram обаче стана ясно, че тялото на модела е повод на скандал. Случаят е такъв, че онлайн гигантът Amazon използва без разрешение снимки на блондинката, които в последствие биват силно обработени, за да се монтира върху тях модели бельо, предлагани от платформата.

От Amazon пък все още се очаква коментар по темата...

Грозно недоразумение

Онлайн брандът Teespring стана повод на нападки в интернет пространството заради недопустимо лого върху един от своите тишърти "Black Women Are Trash". След бурния скандал в Twitter от страна на потребителите, въпросната дреха бе свалена от страниците, а не след дълго брандът отговори с извинение: "Бихме искали да се извиним за обидното съдържание, публикувано на платформата ни. То по никакъв начин не олицетворява възгледите ни като организация и е изцяло против политиката ни."

Любопитното е, че на това послание не може да се погледне като еднократна грешка, тъй като то още присъства по чаши за кафе, цветни топове и суитчери на цена от 13$, които макар и вече премахнати от сайта, оставят негативна следа върху бранда.

Иронично е, че също така въпросният бранд предлага и продукти със силно феминистки послания като: "Nevertheless She Persisted," "Here's to Strong Women. May We Know Them, May We Be Them, May We Raise Them," и "Girls Just Want to Have FUN-damental Rights."


 

 

Тигрицата на звездната джунгла

Не, че не сме фенове на животинските принтове, но роклята на Шей Мичъл направо уби всичко детско в нас. Не стига, че е тигрова, ами си има и "голи" детайли в повече. Няма да споменаваме лъскавия ефект или пък връзките на врата... Това Cavalli определен не е нашето!!!

Голямо недоволство

Почитателите на high brand аксесоарите никак не са доволни от прясното сливане на две от най-големите марки. Оказва се, че Coach са купили лейбъла Kate Spade, за баснословната сума от 2 и половина милиарда долара и сега двете иконични американски имена ще се под един покрив. Феновете обаче никак не са доволни, защото са убедени, че Coach тотално ще съсипе моделите на Kate Spade.

"Около лейбъла Kate Spade не се очакват големи промени - нито в маркетинга, нито в концепцията на марката", излязоха с официално изявление PR-ите.

Да видим...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.