На 64 като на 44: Добре, де, как госпожа Макрон не старее?

Тя е новата Първа дама на Франция...

Тя е новата Първа дама на Франция. Някак си без много приказки готината бивша даскалица взриви нацията си, следвана плътно от Европа и света, респективно всики социални мрежи и изобщо Универсума.

Руса, секси и с убийствени крака, тя е в устите на всички, главно и предимно заради грандиозната й любовна история с 24 години по-младия от нея Еманюел, неин ученик в самата зора на връзката, и по настоящем най-младият президент на Франция, ако не броим Наполеон, който обаче е имал друга титла.

Ровим в случването на любовната история на двамата, в стила и харизмата й, но едно нещо се набива на очи зверски - госпожа Макрон е на 64 /навършени през април/, а изглежда на 44...

Резонно, веднага започваме да гадаем: Как и благодарение на какво е възможно това?

Бриджит Макрон е слаба, шикозна и перфектно красива, и всичко това постигнато сякаш без усилие. Определено не може да дадем годините на новата Първа на Франция, която между другото категорично отказва да обсъжда режима си за красота, нито пък е признавала за козметични корекции.

Експерти обаче твърдят, че външният й вид, с тънка и спортна фигура, жива и гъста коса и лице, скриващо всички признаци на стареенето, се дължи на куп грижи.

Екс учителката държи редовно да е облечена по последни модни тенденции, като стилът й е доста свеж и кокетен- нещо, което допълнително я прави по-младолика и енергична. При победата на съпруга си, Бриджит се появи в skinny дънки, жилетка с цип и тренди тъмносиньо плато с акцент метална яка.

Коментари: 7

I
IrinaKK (2017/05/10 / 09:51)
Госпожа Макрон е перфектната първа дама! Аз лично не мога да се сетя за първа дама с по-добър и леко разчупен стил от нейния. Мелания Тръмп е издокарана някак по калъп(не че не я обличат добре), докато от визитята на тази жена лъха стил, свежестм, класа и personal touch... На всичкото отгоре всеки път е супер усмихната и позитивна. Ужасно я харесвам!!! Колкото до разликата, аз не намирам нищо неестествено- след като се приема за естествен факта че мъж може да бъде с 20-25 години по-млада жена и това да не е "извратено" , защо обратното да не е също толкова нормално. Президента също е страхотен и харизматичен , няма как да не се отбележи!
L
little miss sunshine (2017/05/10 / 08:30)
За мен жената изглежда прекрасно, защото излъчва щастие, както и мъжа до нея.Няма значение възрастта тук, кой какви проблеми имал, кой какво търсел-важното, че го е намерил и това си личи от усмивките и на двамата!
B
budimir metalnikov (2017/05/09 / 21:54)
ако тогава през 70-те е било нещо непостижимо за хилядите и милионите мъже, а достъпно само за университетските марксистки преподаватели (сведено почти до виц във филмите на Уди Алън и Годар), днес вече това е норма, и е универсализарно през богатството.Не е някакво счупване на ежедневието, а напротив, ефект от това ежедневие...работа...цел..
B
budimir metalnikov (2017/05/09 / 21:47)
Интересно е, че не само мъжете в този свят сме "male chauvinists", но явно и жените са. Америка, която е страна на пуританизма, особено консервативна Америка може да преглътне 20 г по младата съпруга на Тръмп, но когато стане дума за обратното всичко се променя. И забележете как се "нормализира" този раказ. не през "СИЛАТА НА ЛЮБОВТА", тоест на идеята,а връща обратно обратно материята и обяснението с рационална причина. Не тя не е по-възрастна, тя прост вуждате изглежда млада. Заради това ще да е.. няма как да е заради любовта, за която янма значение, а се връща обратно където операциите, поддръжката е от значение. Би трябвало жените да се чувстват спокойни при вида на един мъж, който търси (според общата преценка) майчинската ласка. Защото това е което естествено всяка жена без операции на лицето е способна да даде..но напротив, това звучи обидно днес. МАкрон е психично болен, Тръмп е прекрасен yuppie младеещ до красивото си "завоевание"..то е много трудно щото да си милардер и да си намериш младо гадже или малда съпруга.. Това би звучало наистина страшно..Би означавало, че дори и с пари не може да си купиш, онова, за което всеки мъж мечтае..а така всички са оК..като стана богат и аз ще си купя няколко млади жени-една за любовница. другата за съпруга.. тази фантазия е успокояваща..другата е създаваща безшпокойство..а би трявало да е обратното..майчинското би трябвало да успокоява, а младата жена, с нейната виталност, глупост, вятърничавост да е заплаха.. Но не е..понеже ние хората днес сме обсебени от преследването на материално постигнати и материално гарантирани удоволствия...През седемдесетте е бил мита, че ако си художник, рокаджия, имаш някакви талани, идеи, ако си поет ще имаш това, което е във фантазията, в мастурбаорния блян днес
M
Mishel (2017/05/09 / 21:07)
И аз мисля, че изглежда на повече от 60, личи си, че зъбите не са нейни, а косата може и да е естествена. Очевидно полага усилия да изглежда по-млада, но не успява, освен с облеклото.
L
LuLuu (2017/05/09 / 15:30)
Има нужда от майка...Изглежда си на 60!
P
pufilda (2017/05/09 / 12:47)
Глупости, изглежда си точно на 60 и отгоре - баба. А за него не мога да не си мисля, че има психически проблеми...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.