Следва

Киара Ферани вдига сватба!

На 64 като на 44: Добре, де, как госпожа Макрон не старее?

Тя е новата Първа дама на Франция...

Други преди 6 години

Тя е новата Първа дама на Франция. Някак си без много приказки готината бивша даскалица взриви нацията си, следвана плътно от Европа и света, респективно всики социални мрежи и изобщо Универсума.

Руса, секси и с убийствени крака, тя е в устите на всички, главно и предимно заради грандиозната й любовна история с 24 години по-младия от нея Еманюел, неин ученик в самата зора на връзката, и по настоящем най-младият президент на Франция, ако не броим Наполеон, който обаче е имал друга титла.

Ровим в случването на любовната история на двамата, в стила и харизмата й, но едно нещо се набива на очи зверски - госпожа Макрон е на 64 /навършени през април/, а изглежда на 44...

Резонно, веднага започваме да гадаем: Как и благодарение на какво е възможно това?

Бриджит Макрон е слаба, шикозна и перфектно красива, и всичко това постигнато сякаш без усилие. Определено не може да дадем годините на новата Първа на Франция, която между другото категорично отказва да обсъжда режима си за красота, нито пък е признавала за козметични корекции.

Експерти обаче твърдят, че външният й вид, с тънка и спортна фигура, жива и гъста коса и лице, скриващо всички признаци на стареенето, се дължи на куп грижи.

Екс учителката държи редовно да е облечена по последни модни тенденции, като стилът й е доста свеж и кокетен- нещо, което допълнително я прави по-младолика и енергична. При победата на съпруга си, Бриджит се появи в skinny дънки, жилетка с цип и тренди тъмносиньо плато с акцент метална яка. Въпреки възрастта си, Макрон не се притеснява да залага на кожени акценти в аутфитите си, нито пък да носи рокли или поли над коляното, а и смеем да признаем - няма нужда да крие тези крака!

Що се отнася до плътната й грива, Бриджит вероятно е върла привърженичка на екстеншъните, въпреки късата си прическа. "Вероятно има вградени кичури, защото обикновено жените страдат от възрастов косопад и към петдесетте косата им изтънява", издава топ коафьор. Така че, силно вероятно е гъстата и текстурирана прическа на госпожа Първата да се дължи на "чужда" коса". Цветът и перфектно съобразената прическа с бретон й придават още по-младежки вид.

"Личи си, че полага сериозни грижи, за да победи времето. Лицето й е перфектно и може да мине за поне десет години по-млада", категорични са експерти. За момента Макрон не е признавала да се е подлагала на козметични корекции, но те са повече от видими. Половинката на новия френски президент определено е коригирала носа си, погрижила се е оперативно за околоочната зона, за да изглежда по-гладка, както и за скулите, които да направят лицето й по-обло, нежно и свежо.

Специалисти са на мнение, че Бриджит се възползва редовно и от ботокс инжекции и филъри, но взима под внимание количеството им, за да не изглежда прекалено изпъната и изкуствена.

Холивудската усмивка на Макрон е дело на най-добрите в бранша. "Фасети или коронки, предните горни зъби не са нейно, но пък са направени доста добре и само професионалисти могат да забележат разлика", издава топ зъболекар.

Пределно ясно е, че за да изглежда толкова добре на тези години Бриджит Макрон крие своите тайни, но няма как да й се сърдим, нали? Все пак всички жени се глезим и винаги се опитваме да изглеждаме от перфектни, по-перфектни.

More Други