Следва

Моден ексхибиционизъм: Скъпоценни камъни на кило!

Мисия ДЕТОКС! Сега и веднага, ако искаме да сме добре

Редовно бягаме от замърсителите, проникнали уютно в дома или пък в гардероба...

Health преди 6 години

Учим се да бягаме от замърсителите, проникващи "уютно" в дома, гардероба, тялото, че дори и душата. В такова време живеем, мърляво, динамично, шантаво, различно. Нашето време, в което обаче не искаме шлаки, отлагания и мръсотия. Просто защото държим да сме добре. Тогава животът е прекрасен.   

Запретваме ръкави и се хващаме на работа да бършем, мием, дезифенкцираме, изхвърляме и прочие - къщата, двора, дрешника, но първо трябва да пречистим най-важното - тялото, съкровеното убежище на цялата ни същност.



Всъщност човешкото тяло е изложено на истински геноцид от разнородни замърсители, проникващи в нас от въздуха, храната и през кожата, които чрез кръвта те се разнасят и натрупват в различни органи и системи. Следват затлачване, умора, лоша обмяна, вяла кожа, кофти настроение и други, дори по-неприятни следствия.
За правилното функциониране на организма е ужасно необходимо извеждането и преобразуването на замърсителите, тези наши съвременни спътници, в безопасни форми.

За да дадем решение, а не нова задача, веднага споделяме какво открихме в посока пречистване на тялото, роден продукт, който просто и ненатрапчиво РАБОТИ!   



DetoxiFive събира в себе си силата на андрографиса, леспедезата, мащерката, репея и селена. Този изцяло билков продукт позволява да подарим на телата си нужното почистване от което така жадно се нуждаят.

С формулата си от пет натурални съставки DetoxiFive подпомага естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.



Aндрографисът, известен още като „кралят на горчивото”, ускорява обезвреждането и елиминирането на токсините чрез черния дроб и жлъчката. Той е мощен имуностимулатор.

Леспедезата пречиства по уникален механизъм бъбреците и кръвта. Билката извежда разпадните продукти от белтъчната обмяна.

Mащерката пречиства белите дробове, стимулирайки отделянето на секрети от дихателните пътища. Действа антибактериално и подобрява храносмилането.

Репеят пък пречиства кожата, кръвта и лимфата. Укрепва съединителната тъкан. Елиминира застоялите течности от тялото.

Органичният Селен е мощен антиоксидант и клетъчен протектор, предпазващ от токсичния ефект на тежките метали. Оптимизира имунната и сърдечносъдовата система.

Благодарение на изцяло натурaлния DetoxiFive вече пречистихме най-важното и сме леки, с бистър ум и перфектно състояние на духа и тялото!

А вие откъде ще започнете детокса този сезон?

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.