Следва

Стил по италиански: Радиана & Armani Exchange

Fashion battle: Polka dot Vibes

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 6 години

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда тяхната интерпретация на актуалния за Пролет/Лято 2017-та polka dot мотив.

Даваме жокер, че двата избора са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова

Габриела

Страшно харесвам мотива на точки, той е примамливо предложение както за визия с меланж от принтове, така и носен самостоятелно. Един подобен топ с голи рамене, закачливи обеми и наситен червен цвят пък е особено подходящ за разнообразяване на деня, без влагане на каквито и да е усилия. Чифт скъсени бели джинси, високи сандали с ретро силует и едни интересни слънчеви очила, биха довършили започнатото с лекота.

Топ Anna October 1142 лв.
Джинси Cos 135 лв.
Сандали Gucci 1352 лв.
Очила
Le Specs 205 лв.

Йоанна

Точки! Точки! Точки!

Тези така любими точки! Имат силата да придадат на всяка визия свежест и лекота! Комбинацията, на която се спирам е прекрасен Zara гащеризон, съчетание на свободна кройка и щампа на бели точки. Романтичен къс ръкав с прозорец на рамото и обло деколте. Красивият набор на талията придава женственост на силуета, а страничните джобове ти дават абсолютно удобство.

Намираме го тук>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.