Следва

Великолепната тройка

Шестте причини, които правят Телеца един от най-прекрасните знаци в зодиака

Днес разглеждаме магията на тази рогата зодия и откриваме страхотни черти от характера й, сред които постоянство, чар, лоялност и редица вродени таланти...

преди 6 години

Днес разглеждаме магията на тази рогата зодия и откриваме страхотни черти от характера й, сред които постоянство, чар, лоялност и редица вродени таланти.

Всички ние искаме да се чувстваме специални от време на време. И всъщност всички сме специални, тъй като всяка личност е уникална и забележителна по свой начин. Но тези, които са родени под знака Телец имат шест общи черти, благодарение на които са считани за фантастични хора.

1. Очарователни са
Телците са една от най-завладяващата зодия - те са чувствени, магнетични,обаятелни и с една дума неустоими! Има ли нужда да даваме още примери освен Родолфо Валентино?

2. Обичат насладите на живота
Те са привлечени от красиви неща и се наслаждават на всичко, което животът може да им предложи. Обожават вкусната храна и всяко съвременно удобство и затова често ще ги видим да работят усилено, само за да си ги позволят.



3. Много са постоянни
Винаги знаят какво искат и затова са упорити, постоянни, методични и практични. Когато преследват дадена цел работят с постоянство, концентрация и търпение. Всички тези черти на характера ги правят отлични съветници правят, както сред приятели, така и по време на работа.

4. Социални са
Винаги са весели, ведри, общителни и лоялни. Телците обичат да се грижат за чуждото спокойствие и не съдят никого, преди да го опознаят отблизо.

5. Верни са

Те успяват да изградят трайни отношения, както в любовта, така и с приятелите си и винаги се стремят да запазят хармонията. Семейството е изключителна ценност за тях, а представителките на нежния пол са живото въплъщение на думата майка.

И не на последно място...
Безкрайно талантливи са! Телците носят у себе си една вродена артистичност: актьорско майсторство и музика са идеалното им поле за изява. Сред известните си припомняме Катрин Хепбърн, Орсън Уелс, Ела Фицджералд, Одри Хепбърн, Джак Никълсън, Шер, Стиви Уондър, Масимо Раниери, Мишел Пфайфър, Фиорело, Ума Търман, Джордж Клуни и Лаура Паузини.

More from View Sofia

More