Следва

Dior отива в Лос Анджелис

Стил по италиански: Радиана & Armani Exchange

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange...

All fashion преди 6 години

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange.

Лейбълът, който въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество, влезе в гардероба ни, а комбинацията е повече от очарователна.

Ярък цвят, дързък силует и онова неповторимо чувство за младост внасят разнообразие и красива динамика в забързаното ни ежедневие.

Не ни вярваш? Ради вече опитоми алхимията от брилянтност, подписана с инициалите на модерна Италия!

Радиана & Armani Exchange:

Бялата риза стои в основата на всеки добър гардероб, с две ръце заставам зад това твърдение и затова я нося непрестанно, сезон след сезон. За Пролет/Лято 2017-та обаче, заменям класическия модел с нещо по-разчупено като в случая това е риза с къс ръкав и права кройка от Armani Exchange. Тя идва още с красиво изрязани детайли, които разкриват пълния си потенциал на гърба. За да оставя ризата сама да изпъкне, останалата част от визията запазвам семпла и достатъчно удобна - чифт големи слънчеви очила, отново от Armani Exchange, бейсик скини джинси, сиви кецове и черна bucket чанта.





Майските дни предразполагат към дългоочаквани летни визии, но пък температурите не предразполагат напълно към това начинание. Затова съчетавам лятното с пролетното по следния начин - ефирните шорти Armani Exchange от флуидна материя комбинирам с тъмносини еспадрили с връзки и плетен клъч от същия бранд, но за да уравновеся прекалено летните вълни, добавям и фино плетиво с паднало рамо.



Малката бяла рокля е еквивалент на малката черна такава, но за топлия сезон. Абсолютен must have, според мен тя изпъква най-добре на фона на свободно пуснатите коси, ярките устни и безобразно удобните еспадрили. Не подценявам, разбира се, силата на аксесоарите и добавям цели две на брой тежки цветни колиета.





Ако трябва да посоча един елемент фаворит от гардероба, то това ще е гащеризонът. Отново с етикет Armani Exchange и класически силует, той е идеалният придружител за почти всеки сезон и повод. Лесно го интерпретирам в различни стилови съчетания с помощта на аксесоарите, но безспорно най-лекият и приятен маниер на носене е в комбинация със слънчеви очила, изпитаното през времето кожено яке и, разбира се, кецове.






Прекрасните модели на Armani Exchange може да намерите в Paradise Center, София, ет. 1! Последвайте Armani Exchange ТУК!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.