Следва

Изгубеният свят: Фотографска изложба на Симеон Лютаков

Началото на Евровизия бе дадено официално на 7 май в Киев

Началото на Евровизия 2017 официално бе дадено на 7 май в Киев. В откриващата церемония се включиха представителите на всички 42 държави в...

Music преди 6 години

Началото на Евровизия 2017 официално бе дадено на 7 май в Киев. В откриващата церемония се включиха представителите на всички 42 държави в тазгодишното издание на най-гледаното музикално събитие в Европа.

Кристиан Костов и българската делегация преминаха по червения килим под звуците на българската песен "Beautiful Mess". За Кристиан това беше още една вълнуваща среща с феновете, пристигнали от всички краища на света. Той се
спря при нетърпеливите почитатели за автографи и селфита и продължи към очакващите го с въпроси международни журналисти. След това националният флаг на България полетя в небето над Киев по време на събитие, организирано от украинските домакини. Kа откриващата церемония Кристиан Костов се срещна и с кмета на Киев - Виталий Кличко.

Зрителите в България могат да гледат 62-то издание на конкурса по БНТ1 и БНТ HD. Първият полуфинал е днес, а вторият, с участието на Кристиан Костов, е в четвъртък ,11 май.

Големият финал е в събота, 13 май. Обществената медия ще излъчи концертите на живо от 22:00 часа.

 

More Music