Следва

Той чисти, лъска, танцува, не спори. И е симпатяга. Какъв по-добър партньор в живота?

Моден ексхибиционизъм: Скъпоценни камъни на кило!

Признаваме си го! Всяка от нас съгрешава с тези бляскави, страшно кичозни, но много чаровни и изкусително евтни аксесоари.

All About Life преди 6 години

Признаваме си го! Всяка от нас съгрешава с тези бляскави, страшно кичозни, но много чаровни и изкусително евтни аксесоари.

Привличат погледа моментално и сякаш викат името ни от витрината! Знаем, че и вие си имате подобни, защото просто изкушението е голямо, даже огромно!

Комбинираме евтините дрънкулки така, че да изглеждат сякаш излезли от фешън дефилето и никой, ама никой не може да познае, че струват 2, 3 или 5 лева! Обичаме си ги, такива, каквито са, защото придават един симпатично игрив привкус на изтънчените дрехи и обувки, и ни карат да експериментираме повече и повече!

Коя с какво:

Габриела


По принцип не съм от хората, които събират дрънкулки безцелно, рядко си купувам бижута, защото се старая да са хубави и устойчиви откъм време и тенденции. Единствените ми аксесоари, които принадлежат към темата днес са тези два пръстена, които нито харесвам особено, нито пък нося, но са ми някак сантиментални.

Черният, изработен от дърво, купих преди осем години от едно пазарче в Ница, където един човек продаваше ръчно изработени бижута. На следващата година се върнах на същото място с мисълта да си купя още нещо от него, но не успях да го открия. А вече така и така бях там, реших да купя този белия, който тогава доста харесвах и носех.

Цветина









Честно казано, редовно съгрешавам с подобни дрънкулки, които просто седят в кутията с бижута и рядко виждат бял свят. Тези обици обаче ги обожавам, взех ги за точно 2 лева, но пък седят убийствено и всеки път получавам страшно много комплименти за тях.

На колието с глобуса, просто много ми хареса идеята! Слагала съм го точно два пъти, но пък е много закачливо и приключенско, нали? Преди време доста носех пръстени, но тази тендеция ми премина. Този точно е от H&M и е купуван на намаление. Изчистен, но пък сам говори за себе си! 


Йоанна




 
Блештукащи и забавни, супер свежи аксесоари. Взети на безценица от екзотичен индийски магазин (да...от индийски, странно, но там се намират всякакви неща). Рядко ги нося, но в една по-изчистена монохромна визия, всъщност седят много елегантно и шик!

Елена








Този скъпоценен черен бръмбар от качествена и лъскава пластмаса е чисто ново попадение от преди седмица. Открих го ненадейно, т.е. срещнах го челно, в един магазин за втора ръка на Пиротска, в който никога до онзи момент не ме беше отвеждала съдбата. Попитах ваклата дама зад щанда: Колко, чух 2!, но да бях чула и 20, че може би дори и 200, щеше да е без значение за ентусиазма при плащането. Извънредно трудна при избора на аксесоари, особено на бижута, този вълшебник улесни избора ми до безумство. Оттогава е на показалеца на дясната и, откровено казано, направо ми прави деня. Нощта не, щото тогава го свалям, адски е голям и пречи.

Обеците са жестоко сладка ширпотреба, обаче от онези с вкус. Евтин метал, заготовка, клипс, и една такава възголяма тържественост, която толкова обичам, когато имам повод. Купих ги също инцидентно, също втора употреба, и ги нося с черни ефири рокли с добре подчертана шия и вдигната коса, защото просто са като капки артистичен лукс, маскиран на евтино бижу. Или обратното.

Две за щастие при мен работи повече от три за щастие. Една бяла, една жълта, една проста, другата - завъртянка, и ето - една комбинация to see. Не помня точния им произход, но май беше Битака, тази Мека на откритията от всякакъв тип, калибър и интерес, с прекрасната лека особеност, че всяко струва до 3 до 5 лева в общия случай.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 21 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.