Следва

Тренд дрескод 2017: Ретро цветя

Лин Слейтър: Как на 63 се става модна икона!

Отивате на обяд с приятелка по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и ден по-късно вече сте фешън сензация...

All fashion преди 6 години

Отивате на обяд с приятелка по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и ден по-късно вече сте фешън сензация. Представяте ли си го?

Е, Лин Слейтър вече знае какво е, защото съвсем случайно на 63-години от професор в университета, тя се превръща в модна икона.

"Чаках приятелката ми пред сградата и изведнъж ме заобиколиха фотографи и започнаха да ми задават въпроси за аутфита ми. Така започна всичко", казва Лин, която в момента с гордост поддържа блога Accidental Icon и вече се е снимала за брандове като Commes des Garcons, Mango and Valentino.

"Бях облечена в костюм на Yohji Yamamoto комбиниран с чанта на Chanel", издава 63-годишната дама, която е била объркана за важен човек в модната индустрия.

Слейтър, доктор по социални науки, не е точно типичния модел на висшата мода, но тя е част от нея. "Държа да се обличам както харесва, не спазвам правила, нито пък се притеснявам от възрастта си. Имам собствен стил и обичам да експериментирам", казва тя.

От съвсем скоро, малко след "инцидента" с модните фотографи, Слейтър се радва на договор с една от най-големите и влиятелни модни агенции Elite London и вече има няколко запомнящи се сесии.

Чаровната Лин със сребърни коси е възхитителна не само заради неудържимото си отношение, но и заради изтънчения си и ясен стил.

Част от жестоките аутфити на 63-годишната нова модна икона в галерията горе>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.