Следва

Що е то фито експертиза?

Test Drive: Тайните на изкусителната грива!

Ултра тренди е да подстрижеш гривата си в секси pixie cut и да зарежеш всички очаквания и рамки!...

Hair преди 6 години

Ултра тренди е да подстрижеш гривата си в секси pixie cut и да зарежеш всички очаквания и рамки! Но не и когато си в безбожно сериозна връзка с косата си и дори не може да си помислиш да се разделиш и с 2 см от нея, нали?

Сексапилната, небрежно разрошена коса е нещо като афродизиак - секси мацка с жестока прическа, звучи повече от супер!

От малка се нося с все дълга коса, мразя онзи стол, на който ми отнемат дори няколко милиметра от нея, за това винаги я храня с най-добрата грижа. Отдавна открита и прегърната, директно от Франция, на име Rene Furterer.

От известно време имам афера с двама - най-любовните, най-раздаващите, кавалери на вниманието и грижата. Винаги на лакът разстояние, когато ми потрябват, те ме правят по-щастлива и красива. Шампоанът на Rene Furterer Curbicia и маската за коса на Rene Furterer Tonucia.



Влюбена съм в нормализиращия шампоан Curbicia за склонен към омазняване скалп. Има божествен мирис - страхотна комбинация от натурални елементи, които помагат на косата, и аромат на дъвка. Той нежно елиминира излишъка от себум, а есктрактът от тиква, съчетан с почистващи и ароматни етерични масла от карамфил, мащерка, розмарин и портокал, спомагат за нормализирането на омазняването. Косата ми е свежа и ужасно жива, нещо, което рядко постигам с повече шампоани, а на всичкото отгоре Curbicia е и без силикони - изцяло натурален.

След шампоана Rene Furterer Curbicia винаги използвам маската за коса на същата марка - Tonucia. Да си призная с подобни продукти никога не сме се харесвали, но точно тази ме накара да сме нераздели още от първото ползване. Тонизираща и уплътняваща - перфектното решение за изтощени и слаби коси като моята. Tonucia подсилва гривата ми благодарение на специална биометрична съставка Cimentrio, подобна на междуклетъчен цимент. Житните микропротеини пък обгръщат и придават плътност, без допълнително да утежняват. Още след първото нанасяне на маската промяната в косата ми е видима: забележителен обем, пълна с енергия и сила!





More Hair