Следва

Знаем ли какво е Esthederm?

Що е то фито експертиза?

Фито експертизата предполага изключителни задълбочени познания във вселената на ботаниката - един неизчерпаем източник на здраве и красота...

Hair преди 6 години

Фито експертизата предполага изключителни задълбочени познания във вселената на ботаниката - един неизчерпаем източник на здраве и красота. Фито експертът е посланик на предимствата на растенията и етеричните масла (като Rene Furterer, за красива коса).



Вдъхновението на фито експертът - богатството на растителния свят, но вдъхновение не е достатъчно...
Да си фито експерт означава да правиш прецизна селекция на растителните видове, за да успееш да извлечеш 100% натурални етерични масла и растителни екстракти, според техните медицински и ароматични качества, да разработваш формули, които да предоставят дълготрайни и видими резултати (както при Rene, за коса и скалп, за разкриване на копринена коса с усещане за луксозна грижа).

Фито експертите като Rene Furterer използват съвременни методи за проучване на растенията, за да гарантират ефикасност демонстрирана от активни растителни субстанции на реномирани лаборатории (като Pierre Fabre).
Висококачествени стандарти, почерпени от дългогодишна фармацевтична култура, стриктно се следват във всеки един етап от целия процес – от селекцията на растението до включването на ценния екстракт в стабилна ефикасна и безопасна формула.

Да черпиш от редки и изключително ценни, етерични масла, които представляват квинтесенцията на растенията, един истински концентрат на активни съставки. При формулите на Rene, растителни екстракти влизат в комбинация с етерични масла, които са прецизно селектирани и поради бързото си абсорбиращо свойство, те проникват в скалпа в дълбочина, действайки директно в космената луковица и около нея.



Rene Furterer селектира дванадесет етерични масла, заради техните терапевтични и ароматични свойства, чрез най-естествения метод за екстракция (парна дестилация), за да гарантира оптималното съхранение на тяхната чистота и ефикасност.

Фито експертизата на Rene Furterer е неразривно свързана със сензорната експертиза, превъплътена в чувствен ритуал-Методът на Rene, с натурални формули с богат обгрижващ заряд, ароматерапевтичен ефект, изискан парфюм в галенови текстури - за комфорт, здраве и красота на косата.

More Hair