Следва

Turkish Airlines пуска двупосочни полети на ексклузивни цени до скандинавските столици

Candy в работно време: Средиземноморски обяд след бас!

Онзи ден загубих баса, трябваше да издържа поне седмица без да се изкуша да купя нов чифт обувки!...

All About Life преди 6 години

Онзи ден загубих баса, трябваше да издържа поне седмица без да се изкуша да купя нов чифт обувки! Е, сещате се, някак си нямаше как да се случи!

Радвам се на чисто чифт нови пухкави чехли от Zara, които събират погледите по улиците, а аз нямам никакво намерение да ги свалям от краката си, дори и да завали сняг!

Както знаете, всяка загуба има своите последици - аз трябваше да заведа момичетата на обяд - готин, свеж, по женски. Уж без да обсъждаме работни ангажименти, но в крайна сметка фешън дивите са си фешън диви, а и работата ни е истински to-die-for феномен, та, нови статии, идеи, специални проекти, сесии и интервюта се смесиха с нагласата за сладко нахранване.



В компанията на другата женска на масата - Ягодова лимонада, която единствена без да мрънка слуша за безбожната ми афера с чепиците, прекарваме обяда си в луксозната уютна обстановка на Candy Club.

Говорим за трендове, животински принтове, флорални мотиви и nude нюанси, бъбрене, увличащо като роман, чието действие се развива в най-прелестните кътчета на Средиземноморието.

За разкош Скариди със сос Шампанско, защото е толкова приятно да се поглезим, особено през май, но и през всеки друг месец, а и как се устоява на този черен див ориз.



Салатите са с връх, в Candy Club познават апетита ни за здраве и божествен вкус отлично!

Чаша бяло вино върви прекрасно със сладки приказки и е наистина единственият възможен любовник на божествените миксове от зеленчуци и плодове, отличен партньор на стройните ни фигури, прекрасно настроение и усещане за празник.





От глътка на глътка, до решението за поредния нов чифт обувки, ясно е, че повече на бас няма да се хващам - въпреки че, ако всеки път водя тези прекрасници на обяд, защо не? Три пъти защо не, дори! 




А къде пием кафето си, разберете >>> ТУК!


Candy Club
София, бул. Джеймс Баучер 100
Телефон: 088 470 6060 
Работно време: всеки ден от 08:30 до 02:00

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.