Следва

Кой е новият креативен директор на Roberto Cavalli

Dior Resort 2018: Sauvage

Круизните колекции ни водят на околосветско пътешествие...

All fashion преди 6 години

Круизните колекции ни водят на околосветско пътешествие, а днешната спирка е Open Space Preserve Canyon - природен резерват в Калабасас, Калифорния.

На супер отдалечено кътче с планински върхове Мария Грация Кюри ни показа дивата и много ретро круизна колекция на Dior.

Инспирирани от рисунките в пещерата Ласко и от колекцията на самия Крисиан Диор през 1951 година, дизайните на тазгодишната круизна колекция на Dior представят усещането и контакта с природните елементи.

Възпроизведени върху коприна и жакард, и украсяващи поли, пончота, рокли и дори кожи, първобитните рисунки от Ласко носят своята буквалност, а Кюри подчертава дързостта им с мъжкия парфюм на модната къща Dior Sauvage.

Женствени силуети, полъх на феминизъм, много топли и земни цветове и капка друго вдъхновение - това от изложбата на Джорджия О'Кийф в Бруклинския музей. Разбира се, дългогодишната афера на Dior с картите таро също присъстваше върху моделите.

А и тези безбожно яки ала енорийски свещенникшапки, които сме убедени, че ще се превърнат в ключов тренд съвсем, съвсем скоро.

Всички модели от Dior Resort 2018 в галерията горе>>>


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.