Следва

Кой е новият креативен директор на Roberto Cavalli

Dior Resort 2018: Sauvage

Круизните колекции ни водят на околосветско пътешествие...

All fashion преди 6 години

Круизните колекции ни водят на околосветско пътешествие, а днешната спирка е Open Space Preserve Canyon - природен резерват в Калабасас, Калифорния.

На супер отдалечено кътче с планински върхове Мария Грация Кюри ни показа дивата и много ретро круизна колекция на Dior.

Инспирирани от рисунките в пещерата Ласко и от колекцията на самия Крисиан Диор през 1951 година, дизайните на тазгодишната круизна колекция на Dior представят усещането и контакта с природните елементи.

Възпроизведени върху коприна и жакард, и украсяващи поли, пончота, рокли и дори кожи, първобитните рисунки от Ласко носят своята буквалност, а Кюри подчертава дързостта им с мъжкия парфюм на модната къща Dior Sauvage.

Женствени силуети, полъх на феминизъм, много топли и земни цветове и капка друго вдъхновение - това от изложбата на Джорджия О'Кийф в Бруклинския музей. Разбира се, дългогодишната афера на Dior с картите таро също присъстваше върху моделите.

А и тези безбожно яки ала енорийски свещенникшапки, които сме убедени, че ще се превърнат в ключов тренд съвсем, съвсем скоро.

Всички модели от Dior Resort 2018 в галерията горе>>>


More All fashion