Мода

Dior Resort 2018: Sauvage

12-05-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: Indigital 85
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Круизните колекции ни водят на околосветско пътешествие, а днешната спирка е Open Space Preserve Canyon - природен резерват в Калабасас, Калифорния.

На супер отдалечено кътче с планински върхове Мария Грация Кюри ни показа дивата и много ретро круизна колекция на Dior.

Инспирирани от рисунките в пещерата Ласко и от колекцията на самия Крисиан Диор през 1951 година, дизайните на тазгодишната круизна колекция на Dior представят усещането и контакта с природните елементи.

Възпроизведени върху коприна и жакард, и украсяващи поли, пончота, рокли и дори кожи, първобитните рисунки от Ласко носят своята буквалност, а Кюри подчертава дързостта им с мъжкия парфюм на модната къща Dior Sauvage.

Женствени силуети, полъх на феминизъм, много топли и земни цветове и капка друго вдъхновение - това от изложбата на Джорджия О'Кийф в Бруклинския музей. Разбира се, дългогодишната афера на Dior с картите таро също присъстваше върху моделите.

А и тези безбожно яки ала енорийски свещенникшапки, които сме убедени, че ще се превърнат в ключов тренд съвсем, съвсем скоро.

Всички модели от Dior Resort 2018 в галерията горе>>>


Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Пижама Party!

Виж още
Пижама Party!

Жълт бутон

Катето Евро ще става баба ОТНОВО!

Катето Евро ще става баба ОТНОВО!

Виж още