Мода

Dior Resort 2018: Sauvage

12-05-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: Indigital 85
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Круизните колекции ни водят на околосветско пътешествие, а днешната спирка е Open Space Preserve Canyon - природен резерват в Калабасас, Калифорния.

На супер отдалечено кътче с планински върхове Мария Грация Кюри ни показа дивата и много ретро круизна колекция на Dior.

Инспирирани от рисунките в пещерата Ласко и от колекцията на самия Крисиан Диор през 1951 година, дизайните на тазгодишната круизна колекция на Dior представят усещането и контакта с природните елементи.

Възпроизведени върху коприна и жакард, и украсяващи поли, пончота, рокли и дори кожи, първобитните рисунки от Ласко носят своята буквалност, а Кюри подчертава дързостта им с мъжкия парфюм на модната къща Dior Sauvage.

Женствени силуети, полъх на феминизъм, много топли и земни цветове и капка друго вдъхновение - това от изложбата на Джорджия О'Кийф в Бруклинския музей. Разбира се, дългогодишната афера на Dior с картите таро също присъстваше върху моделите.

А и тези безбожно яки ала енорийски свещенникшапки, които сме убедени, че ще се превърнат в ключов тренд съвсем, съвсем скоро.

Всички модели от Dior Resort 2018 в галерията горе>>>


Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още