Следва

Alive!

Nature’s Way

Всички ние прекрасно знаем, че в съвременния свят, за да се чувстваш бодър през деня и релаксиран вечер, става все по-трудно...

All About Life преди 14 години

Всички ние прекрасно знаем, че в съвременния свят, за да се чувстваш бодър през деня и релаксиран вечер, става все по-трудно. Денем пием различни тонизиращи напитки, за да премахнем умората след безсънната нощ, а вечер започваме да поглъщаме успокоителни и сънотворни, за да неутрализираме действието на кофеина и спокойно да заспим. В резултат от напрегнатия работен ден, вкъщи се връщаме уморени и зли, което не се отразява по най-добър начин на близките ни. Приемът на ефикасни хранителни добавки балансира веществата в храните, способства за получаването на повече енергия и ускорява процеса на възстановяване на организма.

Появата на такива добавки е резултат от натрупването на знания и технологии, необходими за дълбокото и всестранно изучаване на природните източници за извличане и усъвършенстване на средства с природен произход.

Основана през 1969 година компанията Nature's Way е един от крупните в САЩ производители на добавки в храната. Предприятието на компанията е разположен високо в горната долина на щата Юта и заема площ повече от 20 000 м2. Nature's Way се стреми да даде своя принос за подобряване здравето на хората.



При създаването на своите продукти Nature's Way успешно съчетава традиционния подход, проверен по време на многогодишна практика, с използването на нови научни разработки. Строгото спазване на технологията и добрият контрол на качеството, осигуряват висок стандарт и екологично чисти продукти. Nature’s Way предлага над 550 билкови продукти с доказано високо качество, разпределени в няколко серии :

- фитопрепарати – запазена марка на Nature’s Way;
- стандартизирани билкови екстракти;
- билкови продукти и формули;
- пълна гама витамини и минерали;
- огромно разнообразие на препарати за опорно двигателния апарат на базата на глюкозамин, хондроитин, МСМ, хиалуронова киселина, босвелия, дяволски нокът и други.

Nature’s Way
е най–големият производител на есенциални мастни киселини (EFA’s) от растителен и морски произход. Омега 3/6/9 продуктите от морски произход включват: рибени масла от аншоа, сардина, скумрия, сьомга, черен дроб от треска, масла от нептун крил (съставна част на планктон), Неуроминс (масла от микро водорасли) и Мега DHA. Важно е да се знае, че растителните масла са студено пресовани, нерафинирани, нефилтрирани, без съдържание на транс – мазнини и притежават сертификат за органичен произход. Маслата от морски произход са молекулярно дестилирани и не съдържат PCB и живак. Незаменимите мастни киселини са толкова мощни и универсални, че действието им трудно може да се сведе към нещо определено. Най-главното е, че EFAs значително подобряват общото състояние и самочувствие на организма, неговата „здравословна сила”. Проблемът с получаването на достатъчно количество EFAs от храната е в това, че трябва да ядеш толкова риба, ядки и зърнени храни, че няма да ти остане време, за да живееш.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.