Trend Report: Кристален чоукър

18-05-2017 Текст: View Sofia/Габриела Желева Фотография:
Добави коментар

Трендът с чоукърите претърпя немалко метаморфози през изминалите няколко сезона и тъкмо когато бяхме убедени, че повече няма накъде, той, чоукърът, за пореден път изплува на повърхността сред модни трендове.

Редно е да отбележим, че сега не става въпрос за класическия метален или панделка чоукър, а за съвсем нов образ. Съгласувано с дизайнерските дефилета за Есен/Зима 2017-та, той преминава във флирт с кристалите, от който се раждат не една или две интересни идеи.

Наблюдавайки възхода на кристалите през последните месеци - ботушите с кристали от последната колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent, както и брокатената версия на Chanel; силно декорираните обувки на Manolo Blahnik и Balenciaga, които са в своя пик, редно бе да се досетим, че това начинание ще еволюира и в нещо друго освен декорация по изящни и безумно скъпи обувки.

Дизайнерите съчетават въпросните колиета по разнообразен маниер - понякога като самостоятелен акцент в монохромната визия, а друг път като силен завършек към вече еклектичния ансамбъл. Разбира се, включвания от звездния фронт също не липсват, където Киара Ферани, Кристина Базан и Кендал Дженър умело разхождат вариации на лъскавото бижу...

На снимката горе: Кендал Дженър


Кендал Дженър


Кендал Дженър


Киара Ферани


Chanel


Lanvin


Saint Laurent

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Пижама Party!

Виж още
Пижама Party!

Жълт бутон

Катето Евро ще става баба ОТНОВО!

Катето Евро ще става баба ОТНОВО!

Виж още