Trend Report: Кристален чоукър

18-05-2017 Текст: View Sofia/Габриела Желева Фотография:
Добави коментар

Трендът с чоукърите претърпя немалко метаморфози през изминалите няколко сезона и тъкмо когато бяхме убедени, че повече няма накъде, той, чоукърът, за пореден път изплува на повърхността сред модни трендове.

Редно е да отбележим, че сега не става въпрос за класическия метален или панделка чоукър, а за съвсем нов образ. Съгласувано с дизайнерските дефилета за Есен/Зима 2017-та, той преминава във флирт с кристалите, от който се раждат не една или две интересни идеи.

Наблюдавайки възхода на кристалите през последните месеци - ботушите с кристали от последната колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent, както и брокатената версия на Chanel; силно декорираните обувки на Manolo Blahnik и Balenciaga, които са в своя пик, редно бе да се досетим, че това начинание ще еволюира и в нещо друго освен декорация по изящни и безумно скъпи обувки.

Дизайнерите съчетават въпросните колиета по разнообразен маниер - понякога като самостоятелен акцент в монохромната визия, а друг път като силен завършек към вече еклектичния ансамбъл. Разбира се, включвания от звездния фронт също не липсват, където Киара Ферани, Кристина Базан и Кендал Дженър умело разхождат вариации на лъскавото бижу...

На снимката горе: Кендал Дженър


Кендал Дженър


Кендал Дженър


Киара Ферани


Chanel


Lanvin


Saint Laurent

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още