Следва

Три български забележителности отново чисти в кампанията „Чист дом, чиста страна"

Час безвремие, така!

Затваряте работния ден с тежка врата и дим да ви няма, право вкъщи...

All About Life преди 6 години

Затваряте работния ден с тежка врата и дим да ви няма, право вкъщи. Не защото е модерно, а защото така сте свикнали.

Ние пък, по скандинавски, редовно отделяме по час след професионалните си ангажименти, в който изчезваме, изключваме, зареждаме и се прераждаме, в тихото безвремие на късия следобеден час, в който вече не си на работа, обаче изобщо не бързаш да се прибереш.

Знаем къси маршрути из целия център, с един епицентър, просто любим - градината на Гранд хотел София. Дотам от редакцията е 8 минути време, в които претегляме нивото на, надяваме се, добре свършената работа, предвкусваме вкуса на убийствен чийзкейк с Бейлис и сочни круши, грешно изкушение, което флиртува с небцето.
После постиламе спокойния килим на релакса, чак до другата сутрин.

Зеленият център на София е нещо, за което си завиждаме. Кафето или чашата вино в Гранд кафе подпечатва с вкус този малък, но важен лукс. В мероприятието, освен северно бягство, има и френски шик - късен следобед, ранна вечер, намек за автентичен Париж, когато пъстрата градина се преобразява в бистро.




Глезим се със средиземноморска салата с пресни чушки, маслини и артишок, карпачо от морски дарове, филе от лаврак в пергамент с ароматни билки и сос от портокал и лимон.

Забравяме за хаотичното работно ежедневие, пренасяме се в лежерното време, посветено На нас. Към което в четвъртъците на юли и август ще гледаме и „лятно кино“. Гранд навик, какъвто София, и ние, заслужаваме!



След края на работния ден, тръгваме натам !

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.