Седмичен ХОРОСКОП - 15.05 - 21.05

Astro преди 6 години

Риби

Едно от основните събития тази седмица ще бъде събиране по някакъв важен повод, който засяга семейството ви. Прекараното време с близките ви е изключително важно и ви се отразява добре.
През тази седмица ще възникнат емоционални проблеми, които ще бъдат решаващи за вас. Важно е да разберете, че тревогите са излишни и действията ви трябва да бъдат добре измерени и контролирани. Имате достатъчно опит с емоционални реакции, които не са ви донесли нищо добро.
Имате нужда да смените обстановката, в която се намирате. Най-добрият и бърз начин за това е да попътувате за известно време. Дайте си почивка.

В понеделник и вторник ще бъдете малко объркани. Това, което се случва във външния свят, няма нищо общо с това, което се разиграва в главата ви.
В сряда и четвъртък разбирате, че щастието е в малките, простички неща. Оставете ги да ви очароват!
В петък и събота не ви е нужен строг график. Оставете дните да се нижат по посоката, определена от хората, които ще ви обкръжават тогава.
В неделя ще получите съвет от мъдър човек, който ще преобърне представата ви за нещо. Това ще се окаже от голямо значение за бъдещите ви действия.
 

Хороскоп

Още от Astro