Седмичен ХОРОСКОП - 15.05 - 21.05

Astro преди 6 години

Близнаци

През този период ще постигнете напредък, правейки важни планове за бъдещето и справяйки се с някои основни ангажименти. Притесненията ви ще бъдат главно върху въпроси, свързани с дома – ремонт, настаняване, строителство… Но ако сега преминете през трудностите, после всичко ще се нареди перфектно за вас.
Действия или информация от някого, роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, ще ви накарат да промените значително мнението си за нещо и да видите нещата от нова перспектива.

В понеделник и вторник гледайте да не прибързвате с изводите: каквото и да се случва около вас, вие просто събирате факти и „опипвате почвата“. Оставете на обстоятелствата да ви изненадат.
Сряда и четвъртък ще бъдат по-ангажирани интелектуално, но това ще ви се отрази добре. Вие сте уравновесени и уверени и нямате намерение да казвате на хората какво да мислят – оставяте фактите да говорят сами за себе си.
В петък и събота променящите се ситуации ви изпращат ту в една посока, ту в друга. Но в неделя сте здраво стъпили на краката си и сте изключително съсредоточени.
 

Хороскоп

Още от Astro