Седмичен ХОРОСКОП - 15.05 - 21.05

Astro преди 6 години

Скорпион

През този период ще имате интересни възможности за подобряване на доходите ви, може би чрез допълнителна работа. Информацията за тази възможност ще дойде от близък човек от приятелския ви кръг. По някаква причина, важна роля за вашите финансови дела ще играе човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Много от нещата, които ще започнете през седмицата, ще се развият в неясна за вас посока. Ще трябва да дадете време на събитията и търпеливо да изчакате, за да видите какво ще излезе.
Възможно е да промените решението си за нещо, за което доскоро сте били абсолютно сигурни. Доверете се на здравия си разум.

В понеделник и вторник от вас струи магнетизъм и чар! В която и стая да влезете, всички около вас изглеждат по-невзрачни, а вие сякаш с магия омайвате всеки. Използвайте тази невероятна енергия, която излъчвате, да са направите нещо хубаво – независимо дали за себе си, или за някого другиго.
В сряда и четвъртък сте затворени в себе си, но в добрия смисъл на думата. Всичко, с което се захващате, е по-добре свършено, ако го правите сами. Доверявате се на собственото си Аз.
Петък и събота са спокойни дни, за разлика от неделя, която е изпълнена с вълнение.
 

Хороскоп

Още от Astro