Седмичен ХОРОСКОП - 15.05 - 21.05

Настъпи последната седмица от периода на Телците. 

Настъпи последната седмица от периода на Телците. От 20 Април Слънцето влезе в Телец само и едва във вторник на тази седмица в знака на Телец влиза и Меркурий. Венера, домакинята на Телеца, през тази година се задържа в Овен и ще се върне в своя дом едва към 6 юни. Рискуваме да предположим, че по-рано от тази дата не си заслужава да очакваме топли събития. Но да се върнем към Меркурий: той влияе на нашите кръвоносни съдове, на начина на обработка на информация, на мисленето, на стила на говорене и на комуникативността.

От 19 април до 18 май Меркурий се вихри в Овен около Уран, побърквайки едни, но дарявайки други с блестящи идеи.
През този период мисълта ни работи под високо напрежение, което е добре за интелектуалците и съвсем недобре за „безумците“.

Ежегодното пролетно обостряне се забави и този път и доведе до непредвидени новости и събития.
От 16 май до 6 юни Меркурий ще се намира в бавния и практичен сектор на Телеца. Волно или неволно ние ще „изтрезнеем“ и ще престанем да фанатизираме идеите си.

Овен

Тази седмица, за родените под знака на Овен, ще се появят нови възможности за развитие и силен прогрес в области като образование, кариера, бизнес или обществени изяви.
Не обръщайте внимание на тези, които ви подценяват – ще имате своя шанс да им покажете обратното.
Действие на важна фигура в живота ви, под формата на съвет, помощ или протекция, ще се окаже решаваща за една от големите крачки, които ще направите по пътя към успеха.

В понеделник трябва да проявите търпение и да запазите спокойствие. Ако не го направите, всичко около вас ще се обърка и ще ви се струва сякаш нищо не си е на мястото – дори обувките ви!
От вторник до сряда предприемате необходимите за вас действия и не позволявате на нищо да ви пречи.
Петък и събота също ще бъдат фокусирани главно върху кариерата ви. Всяко ваше действие ще окаже влияние върху репутацията ви.
В неделя сте заобиколени от хора, които са на същата вълна като вас. Те ще ви заредят с позитивна енергия, карайки ви да мислите оптимистично за бъдещето.

Телец

Родените под знака на Телец ще трябва да взимат бързи решения, реагирайки веднага в ситуации, свързани с различни финансови дела и ангажименти. Нещата не изглеждат никак лесни, но имате два варианта – да запазите спокойствие и да вземете правилните решения, или да се паникьосате… Изборът е ваш.
Напрежението може да ви направи раздразнителни. Не позволявайте да изпуснете нервите си и да си го изкарате на околните – така няма да си помогнете.

Понеделник и вторник са обзети от всепоглъщаща страст. Но това не е забавен вид страст , каквато е артистичната или музикалната такава - това е изключително емоционална страст, която ви кара да горите отвътре. Външният свят е почти изкривен от силата на вашите чувства.
В сряда и четвъртък разбирате, че сте твърде предпазливи и предубедени към някои хора. Освободете се от предразсъдъците си – така дори ще очаровате околните.
В петък и събота, нещо, което ви преследва от известно време, най-после добива своя смисъл. Тези усещания ще продължат до неделя.
 

Близнаци

През този период ще постигнете напредък, правейки важни планове за бъдещето и справяйки се с някои основни ангажименти. Притесненията ви ще бъдат главно върху въпроси, свързани с дома – ремонт, настаняване, строителство… Но ако сега преминете през трудностите, после всичко ще се нареди перфектно за вас.
Действия или информация от някого, роден под знака на Риби, Рак или Скорпион, ще ви накарат да промените значително мнението си за нещо и да видите нещата от нова перспектива.

В понеделник и вторник гледайте да не прибързвате с изводите: каквото и да се случва около вас, вие просто събирате факти и „опипвате почвата“. Оставете на обстоятелствата да ви изненадат.
Сряда и четвъртък ще бъдат по-ангажирани интелектуално, но това ще ви се отрази добре. Вие сте уравновесени и уверени и нямате намерение да казвате на хората какво да мислят – оставяте фактите да говорят сами за себе си.
В петък и събота променящите се ситуации ви изпращат ту в една посока, ту в друга. Но в неделя сте здраво стъпили на краката си и сте изключително съсредоточени.
 

Рак

Тази седмица ще имате много ангажименти, които колкото повече отлагате, толкова по-трудни ще стават за разрешаване. Концентрирайте се, подредете приоритетите си и действайте! Работата, която трябва да свършите спешно, ще бъде от финансово естество. Когато направите нужното, ще имате определени очаквания, които трябва да ще бъдат оправдани.
Обърнете внимание на действията или информацията, която получавате от хора, родени под знаците на Близнаци, Везни или Водолей.

В понеделник и вторник си задайте някои основни въпроси относно настоящето и бъдещето. От какво най-много се нуждаете в този момент? Как можете да го постигнете и това ще благоприятства ли бъдещите ви планове?
От сряда до петък се чувствате разкъсани, но това не трябва да ви отчайва – просто има такива седмици. Разнообразете се с излизания с приятели или с хубав филм, отделете малко време за себе си.
Уикендът ви ще бъде оползотворен с решаване на важни задачи и усилена работа.
 

Лъв

През периода млад мъж, вероятно от семейния ви кръг, може да ви създаде дискомфорт или да породи гняв у вас. Сега е моментът да обмисляте внимателно всяко ваше решение и действие. Не позволявайте на емоциите да замъгляват разума ви и да предизвикват неприятни реакции.
Очаква ви и изненада под формата на посещение от скъп за вас човек.
Ще изпитате неочаквани емоции, причината на които ще бъдат новини, свързани с хора родени под знаците на Козирог, Дева или Телец.

В понеделник и вторник имате нужда да „извадите лупата“ и да погледнете нещата по-отблизо. Направете го – сега детайлите са от значение и само така ще „подредите пъзела“.
В сряда и четвъртък романтиката прави тези дни така сладки и богати, че не ви се иска да свършват.
В петък и събота ще започнете да гоните някоя от големите си цели, знаейки точно какво искате и как да го постигнете.
В неделя ще изненадате себе си с неочаквани способности, които незнайно откъде и как ще се проявят точно тогава.
 

Дева

Тази седмица използвайте невероятната си способност да организирате времето и ангажиментите си колкото можете повече. Тъкмо сега събитията, стичащи се около вас, трябва да бъдат контролирани със „строга ръка“, а резултатите ще бъдат чудесни, стига да си поставите това за цел. Всичко зависи от вас.
Ако амбицията и перфекционизмът, характерни за Девите, ви изиграват добра роля в професионален план, то в личен – няма да е съвсем същото. Ще имате склонността да очаквате и да искате да ви бъдат давани нереалистични обещания от близките около вас. Очакванията ви от тези хора, поне на този етап, са невъзможни. Не всички се движат със същата скорост като вас. Дайте им време.

В понеделник и вторник забелязвате твърде много неща, за да си замълчите. А е добре да го направите! Независимо какво прозира в разговорите и коментарите на другите около вас и колко лошо впечатление ви прави това. Точно сега не ви трябва да навлизате в конфликти.
В сряда и четвъртък знаете точния начин как да свършите каквото и да е. Но сте и добър лидер – когато можете да си спестите някое главоболие, го правите. Напоследък товарът върху вас е огромен, така че няма нищо лошо в това да оставите някой друг да поеме тежестта.
В петък и събота мъдростта от началото на седмицата продължава да действа: всяко напрежение е стопено в мълчанието. Стиснете устни и подминавайте напечените ситуации грациозно.
Неделя ще бъде откровена.
 

Везни

Тази седмица ще бъдете много уверени в себе си и в решенията, които ще предприемете. Това е особено важно за вашите взаимоотношения с приятелите, близките и колегите ви. Независимо с кого напоследък сте влизали в пререкания, ще изгладите всяко недоразумение.
Важното за периода е да слушате интуицията си. Всяко действие, което извършвате, трябва да бъде съпроводено от чувството, че тъкмо това е най-добре за вас.
Възможни са пътувания, но с някаква определена цел.

В понеделник и вторник искате само да давате – във всяко едно отношение. Ще искате да обгърнете близките си с любов, да похарчите някоя друга сума пари за нещо, да дадете съвет на някого…
В сряда и четвъртък продължавате със щедростта, но главно в професионален план – няма да пестите от труд.
В петък и събота мислите ви се реят някъде – само вие знаете къде.
В неделя ще получите изненада.
 

Скорпион

През този период ще имате интересни възможности за подобряване на доходите ви, може би чрез допълнителна работа. Информацията за тази възможност ще дойде от близък човек от приятелския ви кръг. По някаква причина, важна роля за вашите финансови дела ще играе човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.
Много от нещата, които ще започнете през седмицата, ще се развият в неясна за вас посока. Ще трябва да дадете време на събитията и търпеливо да изчакате, за да видите какво ще излезе.
Възможно е да промените решението си за нещо, за което доскоро сте били абсолютно сигурни. Доверете се на здравия си разум.

В понеделник и вторник от вас струи магнетизъм и чар! В която и стая да влезете, всички около вас изглеждат по-невзрачни, а вие сякаш с магия омайвате всеки. Използвайте тази невероятна енергия, която излъчвате, да са направите нещо хубаво – независимо дали за себе си, или за някого другиго.
В сряда и четвъртък сте затворени в себе си, но в добрия смисъл на думата. Всичко, с което се захващате, е по-добре свършено, ако го правите сами. Доверявате се на собственото си Аз.
Петък и събота са спокойни дни, за разлика от неделя, която е изпълнена с вълнение.
 

Стрелец

Това е период, през който ще насочите цялата си енергия, за да реализирате и завършите различни планове и поставени цели, свързани с вашето семейство или с любовта. Можете да започнете нещо ново в личен план: връзка, съжителство, брак – сега е перфектният момент за това.
Ще провеждате изключително интересни и полезни разговори с близките ви хора от приятелския ви кръг.
Не омаловажавайте здравето си и се уверете, че се грижите за себе си както трябва.

В понеделник и вторник сте размечтани. Имате толкова красива визия за бъдещето, че трудно бихте могли да обясните всичко това на някой друг, освен ако той не е въвлечен в живота ви. На другите ще им се струвате странни и виреещи в облаците, но това не трябва да ви притеснява.
В сряда и четвъртък се заформя ново приятелство, което може да се окаже истински ценно за вас.
В петък и събота се придържате към пътя, който познавате добре, но в неделя се впускате в нещо напълно ново и непознато.
 

Козирог

Тази седмица вашите основни проблеми и спешни ангажименти ще имат връзка с пари или финансов документ. Няма да се почувствате спокойни преди да сложите точка на всичко това.
Изпълнение на едно обещание от някого ще изиграе важна роля за вас и вие ще разчитате на това. Каквото и да стане, приемете го като урок – така ще разберете дали този човек има място в живота ви, или не.
Всички трудности, с които ще се сблъсквате, ще зависят от способността ви да се мобилизирате и организирате.

В началото на седмицата ще имате нужда от съвет и ще го поискате от някой близък, на когото можете да се доверите. Думите на този човек ще изяснят перспективата ви, а точно от това имате нужда.
В сряда всичко около вас ще се развива динамично и бързо, а вие ще бъдете продуктивни. Дисциплината е важна в четвъртък – дори по пътя ви да се появи изкушение, не му се поддавайте.
В петък и събота мъдростта се крие в скромността.
В неделя ще сте заобиколени от приятели.
 

Водолей

Ще проведете важен разговор с ваш близък, който ще бъде породен от някакво ваше решение или нещо, за което искате разбиране, помощ и подкрепа.
Седмицата ще бъде добра за уреждане на финансови въпроси, документи и всякакви ангажименти в професионален план.
Жените над 35-годишна възраст трябва да избягват конфликтите, тъй като те могат да им донесат нежелани загуби.
Ако пътувате някъде, уверете се, че всичко е добре планирано и уредено, а вие имате нужното време, което можете да отделите за почивка. Никой от ангажиментите ви не трябва да остава на заден план точно сега.

В понеделник и вторник сте продуктивни и вършите хиляди неща наведнъж. Това ще ви донесе много позитиви. Помогнете на колкото можете повече хора около вас и ги заредете с вашата енергия.
В сряда и четвъртък сте благодарни за кръга ви от близки хора, с които имате щастието да гледате в една посока.
Петък и събота предлагат недостатъчно удовлетворение, но това ще се промени в неделя – тя ще бъде невероятна!
 

Риби

Едно от основните събития тази седмица ще бъде събиране по някакъв важен повод, който засяга семейството ви. Прекараното време с близките ви е изключително важно и ви се отразява добре.
През тази седмица ще възникнат емоционални проблеми, които ще бъдат решаващи за вас. Важно е да разберете, че тревогите са излишни и действията ви трябва да бъдат добре измерени и контролирани. Имате достатъчно опит с емоционални реакции, които не са ви донесли нищо добро.
Имате нужда да смените обстановката, в която се намирате. Най-добрият и бърз начин за това е да попътувате за известно време. Дайте си почивка.

В понеделник и вторник ще бъдете малко объркани. Това, което се случва във външния свят, няма нищо общо с това, което се разиграва в главата ви.
В сряда и четвъртък разбирате, че щастието е в малките, простички неща. Оставете ги да ви очароват!
В петък и събота не ви е нужен строг график. Оставете дните да се нижат по посоката, определена от хората, които ще ви обкръжават тогава.
В неделя ще получите съвет от мъдър човек, който ще преобърне представата ви за нещо. Това ще се окаже от голямо значение за бъдещите ви действия.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.