Следва

Краят на Шанел – новото начало (V част)

Ева Лонгория - Как го прави тя...

Ева Лонгория се превърна в истинска звезда по много причини, първа сред които е масово харесваното й участие в "Отчаяни съпруги"...

All fashion преди 14 години

Ева Лонгория се превърна в истинска звезда по много причини, първа сред които е масово харесваното й участие в "Отчаяни съпруги".

Тя е доста млада, на 34, но пази като очите си малките тайни на красотата си. “Никога не прекалявам с правенето на грима или косата си. Най-голямата грешка е да прекалиш, да изпуснеш мярата.”.
Ева прекрасно знае, че тайната на това да изглеждаш млад не се крие в напластения грим или гипсираните букли.
Вместо това, тя признава, че за нея е важно да придаде цвят на лицето си, защото е прекалено тъмна, което пък постига супер лесно със златист руж на скулите и челото. А и друго важно, за хубавия поглед тя не пропуска очната си линия.

Да изглеждаш на 20, когато си на 30, не е дълбок философски проблем. Единственото важно е да си открил и да си се научил да подчертаваш силните си страни.
Ева Лонгория, например, щедро показва хубавите си крака за сметка на цепката на деколтето. Просто ги намира за по-красиви.


Ако силната ни страна са очите, да ги подчертаем. Ако имаме плътни устни, да ги покажем на света с повечко глос или да дръзнем да ги покрием с истински червен цвят, без компромиси.
Много по-добре е да се демонстрират умело силните ни страни, отколкото отчаяно да се мъчим да прикрием недостатъците.

Твърде много коректор само ще ни състари, знаеш как се набива в бръчиците. Екстра количество фон-дъо-тен - също.
По-малко, но изпитани неща, с леко, почти незабележимо въздействие - Ева Лонгория залага на печеливша карта.
 

More All fashion