Следва

Fashion battle: Шапка на тояга

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Когато Карл прекали...

Карл Лагерфелд е способен на особени слабости, когато става въпрос за скъпоценната му котка Шупет, за която сме чували по-често, отколкото всъщност ни се иска. Последното хрумнало безумие на иначе неповторимия дизайнер, се състои в създаването на лимитирана колекция плюшени играчки, подобие на Шупет.

Луксозните реплики са създадени с помощта на немския бранд за плюшени играчки Steiff и вече могат да се закупят от сайта на Лагерфелд срещу скромните 545$. Плюшената играчка е описана като "закачлив колекционерски артикул" и идва в комплект с магнитна мишка играчка, кейс за пътуване и сертификат за автентичност.

 Поредния случай на дискриминация...

Модна къща Chanel поднесе своите извинения на актрисата Габури Сидибе след като тя отправи обвинения към бранда за расизъм. В писмо до феминисткия сайт Lenny, актрисата разказва, че е била учтиво помолена цели три пъти да напусне бутик на бранда в Чикаго, в който тя отива със запитване за чифт слънчеви очила: "Миг след като ме огледа, тя бе убедена, че няма да похарча пари в бутика. Няма значение, че чантата на рамото ми също бе Chanel, тя реши, че не съм Chanel клиент и съответно не си заслужава да хаби своето време и енергия за мен. Изведнъж обаче, някой от другите служители на бутика ме разпозна и тонът на жената, която ме обслужваше рязко се промени. Стана изключително любезна и вече не ми обясняваше как тези очила не са налични, а ме насочи към подобен модел, който да пробвам. Вече не бях неудобство, а клиент."

След публикуването на писмото в интернет, говорители на къщата побързаха да поднесат извиненията към актрисата и заявиха, че е започнало разследване по случая.

Кралят ми е по-добър от Краля ти!

И ние да имахме такива татуси, и ние щяхме да ги показваме! Е, определено не в оскъдно жълто потниче, но явно кралят на Тайланд - Маха Ваджиралонгорн, му харесва. Из Facebook се разпространява доста интересно видео на ексцентричния престолонаследник на азиатската страна. От кратките кадри се вижда как крал Маха разхожда доста украсеното си с мастилени рисунки тяло в къс жълт потник и яде сладолед из немски мол. Любопитното е, че видеото предизвика същински национален скандал, като в момента Тайландските власти се опитват да съдят социалната мрежа, притежание на Марк Зукърбърг заради това, че си е позволила фриеволието да показва подобни кадри на Ваджиралонгорн. Въпреки това кралят на Тайланд очевидно е над нещата и грам не се притеснява нито от стайлинга си, нито от татусите си, все пак миналата година из медиите се появиха снимки на това как празнува рождения ден на пудела си, който има титла на Главен военен маршал, а до него жена му позира само по оскъдни прашки.


 

Къде изчезна Тейлър Суифт?

Чудим се дали пък певицата не се е отказала от звездната си кариера и слава, защото напоследък ни вопъл, ни стон от нея. Тейлър Суифт категорично отказва да се появява по публични места, камо ли да дава интервюта. В момента блондинката се е прибрала при мама и тате в Нашвил, Тенеси. Запознати твърдят, че Суифт нарочно се е изолирала от всичко и всички, защото напоследък около името й са започнали да се заформят изключително много скандали. "Писна й всички да говорят само за връзките й и постоянно да се изливат глупости по адрес на нея или бившите й", издава близък до звездата.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.