Лучия Джованини прави уъркшоп за първи път в България

Гуруто и световно признат експет по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика...

Гуруто и световно признат експет по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика Лучия Джованини пристига за първи път в България.

На 27-ми юни, вторник, София ще е домакин на първия в България уъркшоп на известната дама. Основател на асоциацията BlessYou!, която се занимава с личностно и социално осъзнаване, Лучия Джованини, заедно със съпруга си Никола основава Свободния университет по еволютивно израстване, признат от Международния институт по невросемантика и на Италианския институт по невросемантика.

Тя също така е член на Американската асоциация по психология, обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха, специалист е по техниките на медитация и е бивш модел. По време на честите си пътувания в Азия, Африка, Латинска Америка и Океания се е учила от духовни водачи, предали й уникални техники и методи за себепознание, често пазени в тайна. Затова и работата й се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали, а семинарите й са посещавани от хиляди хора по целия свят.

Автор е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Освободи живота си“ издадени на български от ИК „Колибри“ 2015г., както и на книгата „Заслужавам най-доброто“. Нейните книги и обучения са помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си.

Организатор на първия уъркшоп на Лучия Джованини в България, който ще се проведе в хотел Маринела, е къща за събития Ellinor`s House. Клубна къща Ellinor's House е екслузивно пространство за изкуство, култура, мода и общуване.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.