Следва

Роси Иванова и ягодите

Alive!

В нашето напрегнато ежедневие често забравяме за състоянието на кожата си. Не можем да заставим себе си да се храним само с ...

All About Life преди 14 години

В нашето напрегнато ежедневие често забравяме за състоянието на кожата си. Не можем да заставим себе си да се храним само с плодове и зеленчуци, въпреки че това се отразява добре на фигурата и като цяло на здравето ни.

С появата на нови изследвания, нови продукти и постоянно възникващи съвети е трудно да разбереш, какво да правиш, за да защитиш най-добре кожата си. Хубаво е да преразгледаш начина си на живот и хранене, тъй като тези два фактора играят много важна роля за общото състояние на кожата.

Необходими са ни все повече натурални продукти, витамини от природата. И когато говорим за това, се обрищаме към Nature's Way.

За да изглеждаш на толкова години, на колкото се чувстваш, понякога не са нужни големи усилия. Alive! са мултивитамини, които може да се почувстват.


Alive! е пълноценна добавка в ежедневното зареждане с енергия и е нещо повече от мултивитамини, той е „мега – храна” с много повече ободряващи и подсилващи съставки от естествени, природни източници, в сравнение с всеки друг вид мултивитамини.



Състав: 25 витамини и минерали, 24 плодове и зеленчуци, 18 аминокиселини, 13 зелени храни, 12 ogranic гъби, 12 храносмилателни ензими с добавени биофлавоноиди омега 3/6/9 киселини и билки. Тази мултивитаминна формула е сред най – новите постижения на съвременната наука. Осигурява уникално разнообразие и сила на съставките в три жизненоважни зони:

- Ежедневна необходимост Alive! – съдържа витамини, минерали, омега 3/6/9 и аминокиселини, жизненоважни за правилното функциониране на човешкия организъм, за набавяне на допълнителна енергия и поддържане на добро здраве.

- Естествени стимулатори Alive! – съдържат хиляди от най–мощните „даващи живот” компоненти на плодовете и зеленчуците, извлечени чрез специален „flash glancing” процес с цел да се запазят максимално техните полезни качества. В резултат на това Alive е с до 4 пъти по–мощна антиоксидантна сила в сравнение с обикновените мултивитамини.

- Имунна защита Alive! – съдържа супер антиоксиданти, екстракти от 12 вида organic гъби и 12 храносмилателни ензими, който улавят излишните свободни радикали и допълнително укрепват човешкото здраве.

Alive
! е специално разработен за пълноценно храносмилане и абсорбиране от тялото. Дори под формата на таблетки се разгражда много бързо от храносмилателния тракт – 5 пъти по-бързо от обикновените витамини! !

 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.