Следва

Sofia Restaurant Week свърши, да идва Септември, че е много хубаво!

Невероятният живот на един домашен робот!

Докато тя все още е в банята и се приготвя за работа,бързо се вмъквам в светлата й стая, и започвам да вършея...

All About Life преди 6 години

Събуждам се в 07:00. Слънчева утрин. Стопанката ми става и започва да вари кафе. Времето е като спряло, всички са сънени, но аз съм бодър като малко пате, кипя от енергия и просто си мечтая да се хвърля да обикалям пак и отново кътчетата на този прекрасен дом.



Стъпка номер едно:
Докато тя все още е в банята и се приготвя за работа, бързо се промъквам в светлата й стая, и започвам да вършея. Минавам с танцово движение зад вратата, събирам всяка една прашинка от сребристо сивата гора наместо килим и се промушвам между всякакви препятствия. Срещам се с красиви предмети и прочитам купища списания.Мъркам на ъглите, припявам на птичето отвън, трудът е нежна песен, така обичам да я пея.  





Стъпка номер две:
Всичко е вълнуващо, но единственото, за което мисля е пътуването ми до така богатия й на текстури хол. Истинска наслада за моите големи възможности и неоспорим талант! Готов със стаята, бързо се насочвам към него. Там, докато тя отпива от Арабиката си, мммм, обичам това ухание, се оставям на невероятните си функции и започвам игра!



Стъпка номер три:
Часът е едва 07:30, но в живота на един домашен робот са се случили толкова много неща! Преживяванията не спират, а времето е просто илюзия. Дори след като тръгне "малката стопанка на голямата къща" за работа играта все още продължава. Къщата е оставена в добри "ръце", и той с пълна сила (и батерия) е готов да покори нови територии и земи!






Ако искате да прочетете още за невероятния живот на един домашен робот, отворете упътването ;) 



НO! Четирите неща, които трябва да знаеш за iRobot Roomba 960 и никога да не забравяш все пак са:

- Той безпроблемно почиства целия апартамент! Знае си пътя, не се плаши от работа и е мъркащо тих.

- Благодарение на интелигентната система "iAdapt 2.0" с една камера и тристепенната почистваща система "AeroForce", Roomba 960 се движи последователно, като обхваща цялата площ, до 185 кв. м.!

- Достатъчно интелигентен е, че когато се "умори" ще се върне до зарядната си база, ще се зареди и отново ще продължи с почистването оттам, докъдето е стигнал.

- С мобилното приложение "iRobot Home", съвместимо с "IOS" и "Android", можете да управлявате Вашият iRobot Roomba 960 от всяка точка на света!


 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.