Следва

Модерна женственост

Кан: Тоалетите-провали от червения килим!

Фестивала в Кан е отлично за демонстрация на отличен стил събитие, като еднакво вярно е и обратното - поради достатъчното обществено внимание, да покажеш на света колко НЯМАШ отличен стил...

All fashion преди 6 години

Фестивала в Кан е отлично за демонстрация на отличен стил събитие, като еднакво вярно е и обратното - поради достатъчното обществено внимание, да покажеш на света колко НЯМАШ отличен стил.

Винаги свръхлюбопитни за обследване, модните недоразумения от червения килим на китния луксозен френски град са не едно и две, напротив, с лопата да ги ринеш, с извинение.

Защото, дори едно фешън произведение да идва от ателието на кутюр майстор, могат да са налице едни 5-8-11 или повече разнообразни причини да съсипеш нещото, замислено като топ-попадение в началото.

Ровим в архивите на Фестивала в Кан, и гледаме, къде пълна липса на старание, къде подчертано престараване, къде - жив ужас, къде - мек намек за неуспех.

Абе, от всекиго - според възможностите, от Софи Марсо до Мадона, и още много по средата.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.