Следва

Модерна женственост

Кан: Тоалетите-провали от червения килим!

Фестивала в Кан е отлично за демонстрация на отличен стил събитие, като еднакво вярно е и обратното - поради достатъчното обществено внимание, да покажеш на света колко НЯМАШ отличен стил...

All fashion преди 6 години

Фестивала в Кан е отлично за демонстрация на отличен стил събитие, като еднакво вярно е и обратното - поради достатъчното обществено внимание, да покажеш на света колко НЯМАШ отличен стил.

Винаги свръхлюбопитни за обследване, модните недоразумения от червения килим на китния луксозен френски град са не едно и две, напротив, с лопата да ги ринеш, с извинение.

Защото, дори едно фешън произведение да идва от ателието на кутюр майстор, могат да са налице едни 5-8-11 или повече разнообразни причини да съсипеш нещото, замислено като топ-попадение в началото.

Ровим в архивите на Фестивала в Кан, и гледаме, къде пълна липса на старание, къде подчертано престараване, къде - жив ужас, къде - мек намек за неуспех.

Абе, от всекиго - според възможностите, от Софи Марсо до Мадона, и още много по средата.

More All fashion

„Оригиналът“ на тесните дънки, Кейт Мос

All fashion преди 30 минути

От известно време плахо споменаваме, че тесните дънки май се завръщат, но така ли е наистина? Ако гледаме внимателно какво носят Бела Хадид и Жизел Бюндхен, както и какво показаха на подиума Miu Miu, по-скоро трендът е факт. В което ни убеждава и съвсем скорошната поява на Кейт Мос.