Следва

Прованс. 18 май. Един дей в детайли

Моден ексхибиционизъм: Новите ни три

Честно казано, в офиса не може да се отървем от куриери...

All About Life преди 6 години

Честно казано, в офиса не може да се отървем от куриери, които не спират да носят поръчка след поръчка. На моменти си мислим, че народно идват на час по лъжичка, щото друго си е да се нахакаш в офис, фрашкан с мацки.

Просто жените,не можем, а и не искаме да устоим на изкушението да си поръчаме още една и още една, и всеки ден така, модна придобивка. Дрехи, обувки, аксесоари - редовно нямаме търпение някоя от нас да отвори пратката, за да видим какво бижу се крие вътре. Знаете го това сладко усещане на изненада, нали?

И понеже последните седмици всички се "оляхме" от пазаруване, както се казва, решихме да се похвалим и на вас! Всяка с нейните последни три покупки, не че само толкова ни се показват, ами защото е щастливо число!

Да видим:

Габриела





От известно време насам се каня да си взема нов тренч, а този (на снимката горе) е сравнително приличен. Поръчах го онлайн и имах известни съмнения относно сатенения плат, но излиза, че всичко е наред. Очилата също са планирана покупка - страшно ги харесвам и заради формата, и поради факта, че са класика.

Обувките пък купих съвсем спонтанно, отново онлайн и ми допадна доста силуета им, който е нещо средно между мокасина и пантофка. Змийският принт също ми е слабост, това ми е третият такъв чифт...

Йоанна







Чанта ме грабна с чудесния си цвят. От естествен велур е и как да не се влюбиш в нея! Удобна и компактна - Супер находка от American Vintige!

Любима блуза и много скъпа за мен! Макар и не чисто нова от магазина, а взета от гардероба на любимата сестра, за мен тя е ново попълнение и страхотна нова придобивка!

Очилата са ми като абсолютен наркотик! Може би имам десетки, но винаги има място за още един чифт! Le Specs са моят нов приятел, без който не се разделям през идващите слънчеви дни!

Цветина







В рамките на последните две седмици си купих пет панталона, този специално е в navy цвят и е от Mango. Страхотен е, супер удобен, а и може да бъде съчетан с толкова много неща, както casual, така и шик! Тениската пък ме откри съвсем случайно, докато минавах покрай един магазин близо до офиса. С чаровен принт и намалена! Леко oversized, така че е чудесна за комбо със скини дънки или панталон!

А тези божествени, най-прекрасни и толкова удобни чехли с пух на Zara са ВСИЧКО за това лято! Влюбих се от пръв поглед, а аферата ни върви повече от прекрасно! Не ги свалям от краката си, въпреки че доста хора по градските улици им се удивляват!

Елена







Пролетното ми презареждане включва равни части фешън и бюти елементи. Ризата Scotch&Soda например е бейсик елемент, който обаче деликатно загатва и за актуалните сезонни тенденции - клош ръкави и pussy-bow акцент при деколтето. Кюлотите пък са истинско попадение от страна на Brooksfield - интересен, но стегнат силует; ненатрапчив син тон и фина поплин материя, силно необходима за наближаващите изтощително горещи дни.

Като завършек към шопинг спринта добавям и няколко продукта от новата серия на Amway G&H, отличаваща се със силно хидратиращите си и подхранващи съставки, наслада за сетивата!



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 9 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.