Златните ТРИ за перфектна коса от Диего Перез!

Той е усмихнат, чаровно приказлив и плешив, но това не му пречи да ни даде златните три правила за безупречно секси коса...

Той е усмихнат, чаровно приказлив и плешив, но това не му пречи да ни даде златните три правила за безупречно секси коса.

Обикаля света и заедно с една любимите ни френски козметични компании - Rene Furterer, води master класове за кокони, които отчаяно искат да имат коса като на богиня.

Той е Диего Перез, влезе при нас в Редакцията и ни каза едни ужасно важни и полезни неща, които ако бяхме стиснати, щяхме да си запазим само за нас.

Всичко опира до точно ТРИ златни правила! Ура, че вече ги знаем! Нищо, че: "Истината е, че няма правила и трябва просто да следваме природата си", започва Диего.

Перез работи само с етерични масла и прави фито експертиза, за която говорихме ТУК!. Признава, че с годините се е убедил, че много хора искат да имат красива и жива коса, но не знаят как да постигнат това, защото не могат да намерят правилните продукти, с които да поддържат косата си.

"Винаги избираме грижа за косата си, но не за скалпа си и това е най-голямата грешка, която може да направим. Всичко идва от скалпа, който е като градина. Ако не я поддържаме правилно, то няма как да се радваме на растенията и цветята в нея. А кое е най-важното за една градина?", пита чаровният латино.

Започваме да вдигаме вежди една към друга и да се чудим, Диего ни прекъсва: "Трябва да подготвим почвата, да разчистим всичко ненужно, за да може да направим път за новите растения, нали така?" Звучи правдоподобно и моментално се съгласяваме!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.