Следва

Няколко лесни начина, за да изградим визия на французойка

Прически за тънки коси: 14 безпогрешни варианта

Вдъхновяваме се от звездните примери и взимаме назаем най-интересните варианти за всеки ден...

Hair преди 6 години

Вдъхновяваме се от звездните примери и взимаме назаем най-интересните варианти за всеки ден.

Колкото и да говорим за сложността на актьорските пътища, не се налага да отричаме несъмнените изгоди от това да си звезда – като минимум стилистите ти и коафьорите ти са наясно как да те направят идеална, и винаги прибягват до beauty трикове, за които „простосмъртните“ не са и чували.

Тънката коса, лишена от обем, е напаст, която притеснява дори красавиците на Холивуд. Например Кейт Мос хвърля всички сили в сложната колористика и залага на рошавия етажиран бретон.

И така, събрахме 20 варианта на прически, които определено могат да намерят стилен изход от проблема с тънката коса:

Кейт Мос


Индивидуалното колориране освежава целия й образ, а светлите кичури все едно осветяват тънката й, неплътна кожа, заради което иконата на стила изглежда значително по-млада. Освен това косата й е леко етажирана, което придава зрителен ефект за допълнителен ефект.

Попи Делевин


Много е приятно да наблюдаваме Попи по червените килими, когато тя с поведението си все едно ни казва: „Не ме интересува, че не изглеждам перфектно.“ Прическата: много дълбок път отстрани, много лесно за направа. Стилистът й определено не е минал без лак за коса.

Кийра Найтли


Тя е истински фен на небрежните, разхвърляни коси. И много й отиват! Често можем да я видим със закачлива прическа, което е в прекрасна хармония с прекрасния й образ. Важно: романтични, леки вълни в косите, които трябва да се фиксират и да се придаде обем по време на правенето им.

Кери Мълиган


Неизменната притежателка на коса със средна дължина. Кери предпочита пътя посредата и небрежните вълнисти коси. Тънките коси на Кери са в състояние да „удържат“ тази дължина, за сметка на което природният обем се съхранява. Най-важното е да не забравите за фиксацията.

Камерън Диас


Стилистите на Камерън не залагат на обем от корена, а на пищността по цялата глава, за сметка на леките извивки.

Карли Клос


Ето я и нея – истинската притежателка на най-тънката коса, лишена от обем и изобщо не поддаваща се на извиване. На жените с коса като нейната им „идва на помощ“ удълженото каре и индивидуалното колориране. Кари маскира проблема с път отстрани. Ефектът е: косата нежно обвива лицето.

Алекса Чънг


Решението на Алекса – дълъг бретон, не „слага“ косата си зад ушите, когато е събрана отзад. Това е още един beauty трик, на който е добре да обърнете внимание. Само не забравяйте да закрепите ефекта със стилизиращ продукт..

Рейчъл Макадамс


В миналото Рейчъл изсветли прекрасните си (но все пак, тънки) коси, получавайки по този начин зрителен ефект, че косата й е по-гъста, отколкото е всъщност. Разбира се, за да се прикрие фактът, че косата й е много тънка, има заслуга тупирането и фиксацията на получения резултат.

Натали Портман


Права коса на каре изглежда добре и без обем – и увереното доказателство е Натали Портман. Прическата е лесна, а в същото време изглежда добре.

Кейт Босуърт


Тънката коса на Кейт, фиксирана в задната част на главата, само изглежда, че е направена много лесно, без много усилия. Коафьорът е повдигнал горната част и е закрепил резултата със спрей със силна фиксация.
Тъй като тази прическа открива лицето, косата е пригладена и лишена от естествен обем, момичета с големи чела не бива да прибягват до нея. Те по-добре да крият челото си с бретон.

Скарлет Йохансон


Ако съвсем не притежавате обем, е напълно възможно да го намерите в късата прическа като на Скарлет.

Кейт Хъдсън


Прическата на Кейт може би е най-непретенциозната в нашия подбор, но пък това не я прави по-малко прекрасна. Стилистът й е завил само краищата на горите кичури, „заковавайки“ резултата със спрей със средна фиксация.

Рийз Уидърспун


Както вече споменахме, природно тънката коса се поддава на моделиране: меката текстура не се съпротивлява и моментално приема необходимата форма. В този случай Рийз е заложила на дълбокия, страничен път. Изглежда спретнато, косата е прибрана – всичко необходимо, за придаването на обем, е налице.

Ема Стоун


Ема Стоун е толкова харизматична, че едва ли някой е забелязал недостатък като коса, лишена от обем. На тази снимка акценти са едва различимите извивки и гъстият, дълбок бретон. Ефектът е подсилен от грамотното тониране на косата, което създава илюзия, че косата е гъста.

More Hair