Candy след работно време: Една Флоренция след суши!

Сядаме след работа на суши, ужасно готин навик от месеци, но темата остава работата...

Сядаме след работа на суши, ужасно готин навик от месеци, но темата остава работата. Pitti Uomo, Седмицата на мъжката мода в Милано тръгва с пълна сила след седмици /13-16 юни/, готини мъже в още по-готини дрехи вместо тийзъри се сипят на редакционните пощи, изобщо няма отърване. Слава Богу!

Италиански и всякакви други мачовци по котешката пътечка, хубави като директна извадка от фреска на Микеланджело.

Тотално вдъхновение, на което липсват само чаша вино и Аперол, просто приказките за силния пол в комбо с модата винаги са сладко изкушаващи, особено в луксозна и уютна girly обстановка /момичета, довечера в Candy Club!/.

Ще ходим на Men's Fashion Week и по специално ще разхождаме жестоки аутфити по улиците на Флоренция, докато заглеждаме сексапилни мъжкари в костюми, суетно крачещи около Pitti Uomo - една от най-важните платформи в света за мъжки облекла и аксесоари, както и за стартиране на нови проекти в мъжката мода.

И докато обсъждаме "Thanks God, it's a fashion world!" - приятно обширна тема , се наслаждаваме на най-неустоимата азиатска кухня в града, супер сушито на Candy Club.

В момента всички са обсебени от Френската ривиера и 70-то издание на филмовия фестивал в Кан, но не и ние, защото вече предусещаме италианските си дни и нощи, изпълнение с фантастични гледки и онзи италиански привкус, който откриваме само там - във Флоренция.

Решаваме, че преди да се отдадем на прясна паста, пица и италианското божествено джелато ще възбудим сетивата по коренно различен начин. С Темари микс и Микс тартари върху хрупкав ориз се пренасяме за кратко  в друг свят - пикантен, по-различен, сгряващо лютив и съблазняващ.

За разкош допълваме със Запечен тартар от сьомга и Запечен тартар от сьомга и тон - изкушения на които не се  устоява, особено в петък вечер пълна със задачи седмица, в която е позволено да си подарим удоволствие.

Мммммацки? Една Флоренция след сушито?!


Къде си пием кафето разберете ТУК!

А къде се черпят градските мацки след загубен бас ТУК! 


Candy Club
София, бул.

Коментари: 1

B
budimir metalnikov (2017/05/22 / 02:06)
Този кадър ви е направо готов за ркламен билборд https://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/mamuri-5592copy.jpg ...............поздравления за старанието!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.