Следва

Още два дни за ароматен шанс!

Candy след работно време: Една Флоренция след суши!

Сядаме след работа на суши, ужасно готин навик от месеци, но темата остава работата...

All About Life преди 6 години

Сядаме след работа на суши, ужасно готин навик от месеци, но темата остава работата. Pitti Uomo, Седмицата на мъжката мода в Милано тръгва с пълна сила след седмици /13-16 юни/, готини мъже в още по-готини дрехи вместо тийзъри се сипят на редакционните пощи, изобщо няма отърване. Слава Богу!

Италиански и всякакви други мачовци по котешката пътечка, хубави като директна извадка от фреска на Микеланджело.

Тотално вдъхновение, на което липсват само чаша вино и Аперол, просто приказките за силния пол в комбо с модата винаги са сладко изкушаващи, особено в луксозна и уютна girly обстановка /момичета, довечера в Candy Club!/.

Ще ходим на Men's Fashion Week и по специално ще разхождаме жестоки аутфити по улиците на Флоренция, докато заглеждаме сексапилни мъжкари в костюми, суетно крачещи около Pitti Uomo - една от най-важните платформи в света за мъжки облекла и аксесоари, както и за стартиране на нови проекти в мъжката мода.

И докато обсъждаме "Thanks God, it's a fashion world!" - приятно обширна тема , се наслаждаваме на най-неустоимата азиатска кухня в града, супер сушито на Candy Club.

В момента всички са обсебени от Френската ривиера и 70-то издание на филмовия фестивал в Кан, но не и ние, защото вече предусещаме италианските си дни и нощи, изпълнение с фантастични гледки и онзи италиански привкус, който откриваме само там - във Флоренция.

Решаваме, че преди да се отдадем на прясна паста, пица и италианското божествено джелато ще възбудим сетивата по коренно различен начин. С Темари микс и Микс тартари върху хрупкав ориз се пренасяме за кратко  в друг свят - пикантен, по-различен, сгряващо лютив и съблазняващ.





За разкош допълваме със Запечен тартар от сьомга и Запечен тартар от сьомга и тон - изкушения на които не се  устоява, особено в петък вечер пълна със задачи седмица, в която е позволено да си подарим удоволствие.

Мммммацки? Една Флоренция след сушито?!






Къде си пием кафето разберете ТУК!

А къде се черпят градските мацки след загубен бас ТУК! 


Candy Club
София, бул. Джеймс Баучер 100
Телефон: 088 470 6060 
Работно време: всеки ден от 08:30 до 02:00

More All About Life