Няколко лесни начина, за да изградим визия на французойка

18-05-2017 Текст: View Sofia/Мартина Аладжова Фотография: .NET
Добави коментар

Без съмнение, французойките са перфектни! Не само това, изглежда сякаш при тях всичко се получава. Докато ние търсим най-доброто, те като че ли изобщо не се трудят, за да го постигнат. Или поне не изглежда, че се стараят. Тяхното „joie de vivre” в живота е нещо, на което постоянно се възхищаваме. Поставяйки на една страна факта, че винаги се придържат към класиката и избора на качеството над количеството, французойката неизменно приема това, което има и го носи с увереност.

Ето пет ключови стъпки, за придобиване на французойски черти.

1. Придържайте се към светлия грим
Нито една жена не може да се справи по-добре с нашумелия начин за гримиране в стил „no-makeup”, отколкото една французойка. Причината, поради която изглеждат толкова добре и без особени усилия, се крие във факта, че техният рутинен грим не изисква много усилия. Придържат се върху грижата за кожата, така успяват да си изградят този вид. Но това не означава, че не поставят изобщо никакъв щрих върху лицето си. Трябват им оцветени овлажнители, малко руж, mascara и nude червило, за да постигнат лесноосъществим блясък.2. Направете си контур на косата

Да, правилно прочетохте. Точно като лицевия контур, само че тук говорим за този на косата и става дума за цветова техника, която акцентира лицето чрез игра на кичури и сенки. Превърнал се е в един от големите трендове тази година, французойките го правят от векове! Ако не си падате по цялата тази външност, която Кардашиян ни рисуват, имайте предвид, че този вид е много по-естествен. Но, за разлика от своя приятел – гримът, тук най-добре е да се оставите в ръцете на професионалистите.

3. Дънките трябва да ви пасват перфектно

Трендовете може да идват и да си отиват, но французойките винаги намират удобство в притежанието на чифт класически, прави дънки.4. Намерете собствената си силна част
По-малкото винаги е повече, когато говорим за техния аутфит. Но намирането на точно тази част, която да придаде усъвършенстван външен вид, винаги е било задължително. Независимо дали е едно яке, чифт дизайнерски слънчеви очила или дори червено червило, винаги присъства нещо конкретно, което да привлече вниманието към техния стил и да им придаде самоувереност.

5. Притежавайте отличителен аромат
Французойките не просто носят своя си аромат, те живеят в него. Веднъж открили перфектния парфюм, никога не се отказват от него. Винаги носят един в чантата си, но помнят: финесът е ключът.

 

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още