Следва

БЮТИ БЛИЦ: Белослава

Няколко лесни начина, за да изградим визия на французойка

Без съмнение, французойките са перфектни!...

Celebrity beauty преди 6 години

Без съмнение, французойките са перфектни! Не само това, изглежда сякаш при тях всичко се получава. Докато ние търсим най-доброто, те като че ли изобщо не се трудят, за да го постигнат. Или поне не изглежда, че се стараят. Тяхното „joie de vivre” в живота е нещо, на което постоянно се възхищаваме. Поставяйки на една страна факта, че винаги се придържат към класиката и избора на качеството над количеството, французойката неизменно приема това, което има и го носи с увереност.

Ето пет ключови стъпки, за придобиване на французойски черти.

1. Придържайте се към светлия грим
Нито една жена не може да се справи по-добре с нашумелия начин за гримиране в стил „no-makeup”, отколкото една французойка. Причината, поради която изглеждат толкова добре и без особени усилия, се крие във факта, че техният рутинен грим не изисква много усилия. Придържат се върху грижата за кожата, така успяват да си изградят този вид. Но това не означава, че не поставят изобщо никакъв щрих върху лицето си. Трябват им оцветени овлажнители, малко руж, mascara и nude червило, за да постигнат лесноосъществим блясък.



2. Направете си контур на косата

Да, правилно прочетохте. Точно като лицевия контур, само че тук говорим за този на косата и става дума за цветова техника, която акцентира лицето чрез игра на кичури и сенки. Превърнал се е в един от големите трендове тази година, французойките го правят от векове! Ако не си падате по цялата тази външност, която Кардашиян ни рисуват, имайте предвид, че този вид е много по-естествен. Но, за разлика от своя приятел – гримът, тук най-добре е да се оставите в ръцете на професионалистите.

3. Дънките трябва да ви пасват перфектно

Трендовете може да идват и да си отиват, но французойките винаги намират удобство в притежанието на чифт класически, прави дънки.



4. Намерете собствената си силна част
По-малкото винаги е повече, когато говорим за техния аутфит. Но намирането на точно тази част, която да придаде усъвършенстван външен вид, винаги е било задължително. Независимо дали е едно яке, чифт дизайнерски слънчеви очила или дори червено червило, винаги присъства нещо конкретно, което да привлече вниманието към техния стил и да им придаде самоувереност.

5. Притежавайте отличителен аромат
Французойките не просто носят своя си аромат, те живеят в него. Веднъж открили перфектния парфюм, никога не се отказват от него. Винаги носят един в чантата си, но помнят: финесът е ключът.

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя