Когато чалгата влезе дори в СХУПИ: Директорката вън!

Когато чалгата влезе дори в СХУПИ: Директорката вън!

Директорката вън!

Защо ли? Защото не може да продадеш Националната гимназия по приложни изкуства за "дарение" от 200 лева и да позволиш в двора й да се заснеме чалга клип.

Още по-скандалното е, че във видеото към "хитачката" на певеца Ангел - "Бухалка", участват и ученички от СХУПИ, които са на възраст между 15 и 16 години, но пък имат писмено съгласие от родителите си, че могат да кълчат кълки на чалга ритми.


Коментари: 2

I
IrinaKK (2017/05/19 / 09:03)
Дарение от 200 лева!? Да бяха 2000 да разбера директорката, която УЖ иска да транспортира творби, но 200 лева могат да се съберат от всеки ученик по левче и готово! Според мен е недопустимо и неприемливо такъв тип музика и клипове да се случват в двора на което и да било училище, при това с участие на малки момиченца, които въртят дупета. И да според мен директорката има основна вина, че изобщо позволява това да се случва в училище, независимо от сумата, която ще се даде!!! За родителите, които са позволили, думи нямам !!!
K
Kalista (2017/05/19 / 08:02)
Относно двора е все тая според мен. Но е ужасно, че участват ученички, които не са все пак от танцово училище, та да проявим разбиране към амбициозните им подбуди да участват в клип към песен с много проблематичен текст. Че такива момичета и родители са се намерили е тъжно .. но отделно е малоумно и неприемливо, че ръководството е дало гласност и е допуснало да се стигне до там. Откъде ще разберат ученичките, че някоя събота ще се заснеме клип в двора на училището, ако не се даде гласност. А нужда от такава наистина не е имало. Все пак не е нищо положително.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.