Следва

Да чукнеш 100 по модерния начин!

Обичта на известните: Венсан Касел и 19-годишното му гадже

70-ото издание на Фестивала в Кан вече стартира...

Други преди 6 години

70-ото издание на Фестивала в Кан вече стартира, респективно точно там се събраха всички яки хора от света, и на киното, и въобще.

На Лазурния бряг артистичният каймак вече купонясва по яхтите с пълни сили, а сред всички трепетни присъствия вчера в Кан беше забелязана и 19-годишната Тина Кунаки, която зрителите, очевидно, ще видят на червения килим под ръка с любимият й в момента - чудно готиният Венсан Касел, 50.

Същевременно тази година водеща на Феста в Кан е бившата съпруга на актьора - Моника Белучи, блестяща ТУК, докато позира официално пред фотографите преди церемонията вчера.

В понеделник Тина попадна в обективите на папараците по крайбрежието на Франция, където снима рекламни снимки, сама, без гаджето. Девойката позира на фотограф на Лазурния бряг пременена в бял топ и светла пола, на крачетата си носи бели сандали на платформа, на рамо виси подобна по цвят чанта. Прическа няма - мацката и без това има убийствена коса, натуралната й афро-прическа е отлична за сесията.

Иначе Тина е сицилианка, модел от много ранното си детство, и има в портфолиото си сътрудничества с брандове като Roxy, Billabong и Quicksilver.

Романът на Венсан и Тина датира от 2015 година, или поне тогава двамата бяха забелязани на един от плажовете на Ибиса. Двойката се появи официално заедно през ноември 2016 година на шоуто на Victoria's Secret в Париж.

More Други