Следва

12 кубчета симпатични животни

Adidas Fall 2009

Спортния гигант аdidas представи колекцията си с облекла и аксесоари за сезон есен/зима 2009-10 вчера по обяд в обновения шоурум на марката...

All fashion преди 14 години

Спортния гигант аdidas представи колекцията си с облекла и аксесоари за сезон есен/зима 2009-10 вчера по обяд в обновения шоурум на марката.
 

Екипът ни имаше възможността да се докосне и разгледа новите предложения на немската компания за следващия сезон от двете основни линии на аdidas - Sport Performance и Оriginals.
 

Sport Performance представи третата генерация футболни обувки от линията F50 – F50i, както и технологиите BODY MAPPING и CLIMA 365 в спортовете футбол, бягане, тенис, баскетбол, както и за фитнес. Акцентът бе колекцията adidas by Stella, която този сезон се отличава с дръзка и характерна цветова палитра, иновативно скроени облекла, материали, щадящи природата, лъскави щампи, бляскави материи и великолепни графики, комбинирани с последните технологии на adidas, изпълнени с неподражаемото отношение към детайла на известната дизайнерка.


 

Originals е колекцията, която е изцяло под мотото “60 Years of Stripes”. Тази колекция продължава честването на годишнината от създаването на една от най-обичаните търговски марки на спорта и поп културата и неиния символ- 3-те ленти. С тази колекция adidas доказва своето богато наследство и развитие от марка за спортно облекло до глобален съвременен лайфстайл играч.


 

От adidas бяха подготвили и колекция-изненада. А именно колекция създадена в партньорство с легендарния хип-хоп лейбъл Def Jam Recordings, свързващ историята на марката-икона и музиката с днешните търсения на стрийт модата. Обширната женска колекция представя уникалното сътрудничество с лондонския моден лейбъл PPQ и френския артист Fafi.


 

Само в България, за разлика от съседни страни, ще бъде представена и колекцията на известния японски дизайнер Казуки. Впечатление прави и новата Five-Two-3 концепция, която обхваща пет от най-важните и успешни модели обувки и два от най-любимите стилове облекло, всички с 3-ленти.
 

Есенно-зимното продължение на Vespa колекцията предлага балансирано усъвършенстване на ретро небрежен и мобилен вид, като разширява, предложенията си и с дамски модели обувки. Гамата се допълва с продуктите от вече познатите Originals Denim от Diesel и класическите колекции adicolor или Missy Elliott Respect M.E.

 

More All fashion