19-годишната мацка на Венсан Касел убийствена по бански

19-05-2017 Текст: View Sofia/Елена Германова Фотография: .NET
Добави коментар

Ами, то бива хубаво, ама тя направо е бонбон. 19-годишната Тина Кунаки, от няколко дни красяща и без друго нелошия Кан, е гадже на Венсан Касел, опитен модел, и въобще тотална звезда от новите.

Вчера папараци я заловиха позираща за каталожни снимки, днес колегите ни я подаряват на поднос в идеална форма, подчертана от супер як бански от две части в черно.

След като оплакнахме око първо с дрешки, после почти без, сега остава, като утехата е, че в нетърпението не сме сами, да видим убийствената гореща двойка и на червения килим на Феста в Кан. Ситуацията е толкова нежно пикантна, не само заради грамадната разлика от 31 години във възрастта между двамата, а и заради щекотливия факт, че госпожа Касел, бившата госпожа Касел, т.е. Моника Белучи е водеща на церемоните в Кан този път. Все пак - за юбилеен сезон /70/, топ черешка на тортата.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още