Седмичен ХОРОСКОП - 22.05 - 28.05

Astro преди 6 години

Хороскопът за седмицата 22-28 май 2017 година е доста интересен за всички зодиакални съзвездия. Ако всеки един от вас положи необходимите усилия и се отнася към живота внимателно, то ще успее да хване успеха за опашката.

Звездите ни предвещават много нови неща, от които не трябва да се страхувате, ако имате желание да постигнете успех и да достигнете набелязаната цел. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Астролозите са убедени, че при повечето зодиакални знаци интуицията в този период ще е много силна и ефективна. На някои им предстои да правят сериозен избор в любовта, не за друго, просто ще имат доста кандидати за сърцето им. Вслушайте се какво ви казва то, за да изберете най-подходящия. Не тази, които имат семейство, им престои хармонична седмица, радост и комфорт, разбиране и взаимопомощ. Към средата на седмицата е възможно леко заоблачаване в отношенията, но, ако направите малък компромис, облаците ще отминат.

Рискувайте, сега е моментът. Но не действайте необмислено, за да не съжалявате после. Както казахме – вслушвайте се в сърцето си и в шестото си чувство, но без да пренебрегвате разума.
 

Хороскоп

Още от Astro