Следва

"Под игото" на шльокавица

Trend report: Сатенени чехли Fenty x Puma

Не смеем да оспорваме факта, че всичко, до което се докосне Риана, се превръща в абсолютен хит...

All fashion преди 6 години

Не смеем да оспорваме факта, че всичко, до което се докосне Риана, се превръща в абсолютен хит. Този феномен го наблюдаваме отблизо през годините, а сега когато и дизайн начинанията й са известни, резултатите са налице.

Припомняме, че зрелищното представяне на втората й колекция за Puma, Fenty x Puma се случи миналата есен в Париж, а темата бе съсредоточена около Рококо, романтика и Мария Антоанета. В разливаща се палитра от меки пастелни тонове, дрехите и аксесоарите от колекцията събират множество почитатели, но един особен елемент приковава вниманието и това са сатенените чехли.

Познавайки добре естетиката на Puma, за никого не е изненада, че именно обувките заемат ролята на акцент и във втората колекция на барбадоската красавица. Наподобяващи по силует пухкавия модел от миналата година, който звездите не спират да носят и днес, сатенените чехли с преувеличена панделка идват с още по-висока заявка за фешън обсесия. Още с пускането си в продажба преди два месеца, It моделът е изкупен почти навсякъде, а популярността му расте ли, расте...

Дизайнът на лъскавите чепици еволюира от зародилия се миналата година "ugly" тренд, който бързо се разпространи, благодарение на конкретния ретро силует на плажни чехли, заклеймени като едни от най-грозните обувки през годините. Творческият екип на Риана обаче умее да се възползва и от тенденциите, и от името на изпълнителката, създавайки интерпретация на обувката с актуалния за сезона материал сатен, тренди тонове и очаквано за спортния гигант, високо качество, наблюдаващо се тук в използваната EVA пяна, осигуряваща висок комфорт. Всичко около satin bow чехлите деликатно говори за лукс - плътният сатен, нежно завиващ се под формата на панделка; чантичката за съхранение, изработена от тежко черно кадифе с бродерия логото на линията...

Моделът се предлага в цвета на сезона розово, както и още маслинено зелено и бяло, а вече могат да се закупят и у нас в мрежата на магазини Buzz.


Магазини BUZZ можете да откриете в София, Бургас и Варна!

More All fashion