Следва

Candy извън работно време: Още един коктейл, моля!

Какво си поръчахме, какво дойде! Рисковете на "живата" доставка онлайн!

Пазаруването онлайн е супер, ние лично сме пристрастени...

All About Life преди 6 години

Пазаруването онлайн е супер, ние лично сме пристрастени - става бързо, лесно и модерно, защото само с един клик на бутона след няколко дни се наслаждаваш на нов чифт обувки или дънки.

Да, ама не що се отнася и до абитуриентска рокля! Честно казано, не бихме се наели да правим подобна покупка през някой сайт било то и на супер луксозен лейбъл, защото, както всеки знае, тези дизайни трябва да бъдат коригирани по точни мерки и форма.

Въпреки това, все още има куп момичета, които решават, че ще им е далеч по удобно да изберат роклята си за бала точно по този начин.

В галерията горе>>> нагледен пример за това каква катастрофа се случва когато си поръчаш онлайн абитуриентска рокля!

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.