Следва

We love: Грациозна като балерина Никол Кидман

24-те живи интелектуалци на България, пред които се покланяме!

Честит 24-ти май!...

People of art преди 6 години

Имаме честта и удоволствието да ви срещнем отново, за едни, или запознаем тепърва, за други, с една много мъничка част от достойни, прекрасни, талантливи и трудолюбиви БЪЛГАРИ, които с работата, постоянството и дарбата си са достигнали много далеч в професионалното си поприще по света!

Хора забележителни и кадърни, заслужаващи съвсем спокойно да бъдат определени като съвременни БУДИТЕЛИ в малката ни държава!

Хора, с които можем да се гордеем, че сме раснали заедно, на едно парче земя, в тази част на Планетата! Хора, които възнасят и прославят заложбите и способностите на хилядолетната ни нация! Хора, от които да се учим на упорство, търпение и любов! Любов към себе си, близките и изкуството, излизащо изпод сетивата ни. Такива, които да сочим с пръст и усмивка, защото са уникални, способни и гениални!

Да ги помним и да се сещаме за тях не само в определени празници, а всеки Божи ден, в който продължаваме да дишаме един и същ въздух заедно! И да ги даваме за пример на поколенията след нас!

Това, в галерията горе>>>, са нашите „нови” вдъхновители за щастие и благоденствие!

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра