Следва

The Fashion Insider's Guide: Париж

Candy извън работно време: Още един коктейл, моля!

Когато си купих червената рокля, дълга до земята...

All About Life преди 6 години

Когато си купих червената рокля, дълга до земята, както са дълги до земята мечтите ми, изобщо нямах намерение да се идентифицирам с Джулия Робъртс в "Хубава жена". Да, ама някои неща са неизбежни, като това, когато си толкова изящно облечена и красива, да си като във филм. Енергичен, зареден, леко стипчив, тотална класика. 

Музиката доукрасява фриволното кинематографично настроение, подканата за танц е сред любимите подкани, а и ангажиментите нямат никакво значение пред перспективата  за брилянтен коктейл и компания единомишленици. 

Сряда вечер. Луксозно място, красивите момичета сме тук - идеалното време за женски приказки ала "Сексът и градът" и кикотене, в опит да се хване перфектният кадър, който ще накара онзи мъж, с когото флиртуваме, да ревнува, че не е тук, с нас, сега.



Средата на седмицата е само за Ladies night party, а най-доброто, разбира се, е винаги в горещата точка на София - Candy Club!







Eдинствената ни компания са божествените тоалети и възбуждащите сетивата коктейли, поднесени чаровно като в приказка. Тази вечер кавалери са ни Кенди, Кенди Краун и Кенди Кръш. "Чаровни господа", омайници с привкус на джин, водка и ликьор.



Забравяме за всичко, дрехата-мечта на точното място и коктейлът, този изумително любим микс от настроения в течен формат, правят всичко точно толкова добро, колкото го заслужават добрите момичета.

Наздраве, усмивки, и по още един коктейл, моля!


Къде си пием кафето разберете ТУК!

А къде се черпят градските мацки след загубен бас ТУК!  

Какви ги вършим след най-вкусното суши ТУК!


Candy Club
София, бул. Джеймс Баучер 100
Телефон: 088 470 6060 
Работно време: всеки ден от 08:30 до 02:00

More All About Life