Следва

Дупе (и не само) БЕЗ целулит! Ето как!

Love to quote: 10 зареждащи цитата за по-богата седмица от Заха Хадид

Космическа и неповторима архитектура...

Celebrities преди 6 години

Космическа и неповторима архитектура. Най-известната жена архитект в света! Сетихте се вече, че ви говорим за Заха Хадид!

Чиста проба вдъхновение от една жена в мъжки свят! Няколко право в целта цитата, които са толкова безбожно верни, че ще си ги повтаряме до откат:



"Едно от нещата, за които съм сигурна е, че можем да доставим повече вдъхновение и предизвикателства в живота на хората. Ние искаме те да са в състояние да прегърнат неочакваното."

"Наистина вярвам в идеята за бъдещето."

"Архитектурата наистина означава да се чувстваш добре. Мисля, че хората искат да се чувстват добре в едно пространство … От една страна заради чувството, че това е техният подслон, и от друга - заради удоволствието."



(Projekt Performing Arts Centre in Abu Dhabi)

"Понякога жените имат чувството, че трябва да вършат всичко: да работят, да въртят къщата, да гледат децата - но това е прекалено много. Затова трябва отрано да се научите, че не можете да вършите всичко сама и че трябва да се доверявате на други хора, които да работят по вашите идеи."

"Успехът ти няма да се определя от твоя пол или от етническата ти принадлежност, а само от хоризонта на твоите мечти и упорития труд за тяхното постигане. (в пощенска картичка, която Хадид пише до своето по-младо "аз" за проект на BBC Arts)"




"Сигурна съм, като жена, че мога да вдигна много добър небостъргач."

"Смяташе се, че жените не мислят достатъчно логично. Пълна глупост! Не познавам егото на мъжа или как разсъждават те, но в способностите ни няма никаква разлика, дори ако вземем само нашата професионална област. Вероятно има различия в лидерските качества на жените или в личностно отношение, но в дизайна можем да работим на същото ниво, ако ни се дава възможност. "


(Port House, Antwerp, Belgium)

"Ако бях мъж, щяха да кажат, че просто имам собствено мнение. Но като съм жена, казват, че с мен се работи трудно. Не мога да си сменя пола!"


"Не сте задължени да гледате на пространството по един определен начин. Наистина може да се развихрите наоколо."



"За архитектурата днес е недостатъчно просто да прилагаме типологията на съществуващите сгради. Вместо това архитектите трябва да разгледат внимателно цялата област с нов поглед при разпределение на пространството."
 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.