Следва

Крадем визии: Венера-та на Кортни Кардашян

Тренд дрескод 2017: Pretty in pink

Тенденции са тема, която ни вълнува особено силно всеки път...

All fashion преди 6 години

Тенденции са тема, която ни вълнува особено силно всеки път. Отправната точка на тълкуване на всичко в модата, силуети, цветове и настроения, те са извор на вдъхновение и, най-важното, забавление. Защото в концепцията на думата мода е заложено именно това тълкувание или поне така следва да бъде разглеждано.

Днес и ние правим точно това - заиграваме се за готино пролетно настроение с една от основните за Пролет/Лято 2017 тенденции - Розово.

Основното, което трябва да знаем за тренда

Balenciaga, Vetements, Marc Jacobs, Valentino и още немалко имена се включват усилено в розовата симфония на Пролет/Лято 2017-та, превръщайки я и в най-осезаемата тенденция за сезона.

Не е изненада, че гореизброените имена, както и всички останали големи модни централи диктуват случващото се в модата днес, включително и налагането на всеки щур тренд. Интересното обаче при розовата тенденция е, че дори и по-консервативни и обрани в естетиката си имена като Hermes се включват безстрашно в нея...
Ограничение в тоналността няма - започваме със задължителното бледорозово, преминаваме през всичките му производни и стигаме чак до непоносимо ярката фуксия, която и безспорно си печели най-много овации.
Стайлинг решенията, които бонбоненият тренд предлага също са доста любопитни. Задължителният и обичан монохромен ансамбъл, разбира се, присъства, но освен в него, розовото влиза и в две други дръзки и впечатляващи комбинации: бледорозово с доматено червено като при Roksanda; яркорозово с лилаво ала Balenciaga.

На снимката горе: 
Риза 
Maison Scotch
Очила Le Specs
Шорти 
Maison Scotch


Риза Maison Scotch
Шорти Hugo Boss
Раница 
Juicy Couture

Розовата тенденция сама по себе си е страхотна, но смеем да твърдим, че умножена по три е всъщност много по-интересна. Затова, в наситен с цвят меланж разгръщаме най-доброто от този сочен тренд, насочвайки се към лежерните градски визии, които обаче търпят всякакви интерпретации, в зависимост от повода. Рисуваме композицията в контраст от нежни и силни тонове в изящни силуети - фуксия рокля с лимоненожълти кецове; дантелено боди с кюлоти с висока талия и закачливи равни обувки с панделка; монохромен сет от нежно плетиво и шорти в комплиментиращи фигурата кройка...


От ляво на дясно: 
Очила Le Specs, Рокля Juicy Couture
Рокля Calvin Klein
Риза Maison Scotch

Кецове от Converse

Затрупваме се с непосилно желани и силно актуални елементи, които да ни отведат в правилната посока, а именно разтълкуването на този така интересен тренд.

Наблягаме още така и на аксесоарите, които освен под формата на бонбонести обувки, се появяват още и като пастелни ранички, елегантен велурен клъч и два на брой чифта слънчеви очила с различни рамки и огледални стъкла, подчиняващи се на общия тон и настроение...

Очила Le Specs
Рокля Juicy Couture
Бомбър Alpha Industries

Пуловер и шорти от Hugo Boss

Боди Juicy Couture
Панталони 
BrooksField
Очила Le Specs
Клъч American Vintage 
Обувки Hugo Boss

От ляво на дясно: 
Риза Maison Scotch, Боди Juicy Couture, панталони BrooksField, раница Juicy Couture, клъч American Vintage, очила Le Specs

Блейзър Hugo Boss

Очила Le Specs 
Клъч American Vintage

 
Фотография: View Sofia
Стайлинг: Габриела Желева
Модели:  Ева, Илина, Цветелина / Ivet Fashion MA
Благодарим за съдействието на вълшебната градина на Grand Hotel Sofia!


Всички ултра тренди дрехи и аксесоари можете да намерите в магазини Collective!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.