Следва

Крадем визии: Венера-та на Кортни Кардашян

Тренд дрескод 2017: Pretty in pink

Тенденции са тема, която ни вълнува особено силно всеки път...

All fashion преди 6 години

Тенденции са тема, която ни вълнува особено силно всеки път. Отправната точка на тълкуване на всичко в модата, силуети, цветове и настроения, те са извор на вдъхновение и, най-важното, забавление. Защото в концепцията на думата мода е заложено именно това тълкувание или поне така следва да бъде разглеждано.

Днес и ние правим точно това - заиграваме се за готино пролетно настроение с една от основните за Пролет/Лято 2017 тенденции - Розово.

Основното, което трябва да знаем за тренда

Balenciaga, Vetements, Marc Jacobs, Valentino и още немалко имена се включват усилено в розовата симфония на Пролет/Лято 2017-та, превръщайки я и в най-осезаемата тенденция за сезона.

Не е изненада, че гореизброените имена, както и всички останали големи модни централи диктуват случващото се в модата днес, включително и налагането на всеки щур тренд. Интересното обаче при розовата тенденция е, че дори и по-консервативни и обрани в естетиката си имена като Hermes се включват безстрашно в нея...
Ограничение в тоналността няма - започваме със задължителното бледорозово, преминаваме през всичките му производни и стигаме чак до непоносимо ярката фуксия, която и безспорно си печели най-много овации.
Стайлинг решенията, които бонбоненият тренд предлага също са доста любопитни. Задължителният и обичан монохромен ансамбъл, разбира се, присъства, но освен в него, розовото влиза и в две други дръзки и впечатляващи комбинации: бледорозово с доматено червено като при Roksanda; яркорозово с лилаво ала Balenciaga.

На снимката горе: 
Риза 
Maison Scotch
Очила Le Specs
Шорти 
Maison Scotch


Риза Maison Scotch
Шорти Hugo Boss
Раница 
Juicy Couture

Розовата тенденция сама по себе си е страхотна, но смеем да твърдим, че умножена по три е всъщност много по-интересна. Затова, в наситен с цвят меланж разгръщаме най-доброто от този сочен тренд, насочвайки се към лежерните градски визии, които обаче търпят всякакви интерпретации, в зависимост от повода. Рисуваме композицията в контраст от нежни и силни тонове в изящни силуети - фуксия рокля с лимоненожълти кецове; дантелено боди с кюлоти с висока талия и закачливи равни обувки с панделка; монохромен сет от нежно плетиво и шорти в комплиментиращи фигурата кройка...


От ляво на дясно: 
Очила Le Specs, Рокля Juicy Couture
Рокля Calvin Klein
Риза Maison Scotch

Кецове от Converse

Затрупваме се с непосилно желани и силно актуални елементи, които да ни отведат в правилната посока, а именно разтълкуването на този така интересен тренд.

Наблягаме още така и на аксесоарите, които освен под формата на бонбонести обувки, се появяват още и като пастелни ранички, елегантен велурен клъч и два на брой чифта слънчеви очила с различни рамки и огледални стъкла, подчиняващи се на общия тон и настроение...

Очила Le Specs
Рокля Juicy Couture
Бомбър Alpha Industries

Пуловер и шорти от Hugo Boss

Боди Juicy Couture
Панталони 
BrooksField
Очила Le Specs
Клъч American Vintage 
Обувки Hugo Boss

От ляво на дясно: 
Риза Maison Scotch, Боди Juicy Couture, панталони BrooksField, раница Juicy Couture, клъч American Vintage, очила Le Specs

Блейзър Hugo Boss

Очила Le Specs 
Клъч American Vintage

 
Фотография: View Sofia
Стайлинг: Габриела Желева
Модели:  Ева, Илина, Цветелина / Ivet Fashion MA
Благодарим за съдействието на вълшебната градина на Grand Hotel Sofia!


Всички ултра тренди дрехи и аксесоари можете да намерите в магазини Collective!

More All fashion